Πρεμιέρα και στην Ελλάδα για την πλατφόρμα Disney+

Πρεμιέρα και στην Ελλάδα για την πλατφόρμα Disney+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από σήμερα Τρίτη 14/6 στις οθόνες μας με μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες.

14 Ιουνίου 2022

Με το ξεκίνημά της περιέχει πάνω από 800 ταινίες και περισσότερες από 450 σειρές. Το βασικό κόστος συνδρομής διαμορφώνεται σε 8,99 € για μηνιαία συνδρομή ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή.

Ακόμα μία πλατφόρμα μετά τις Cosmote και Nova, το Netflix και το Apple TV, το Cinobo και το ERTFLIX.

Οι συνδρομητές του Disney+ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση:

1) στο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας,
2) στις πρωτότυπες σειρές από το Star Wars, καθώς και τη σειρά «Obi-Wan Kenobi», με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor,
3) στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για Οσκαρ ταινιών «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», «Eternals», «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» και «Captain Marvel», καθώς και τις πρωτότυπες σειρές της Marvel, όπως «Moon Knight», «Loki», «Ms. Marvel», «hawkeye» και «WandaVision» μεταξύ άλλων,
4) σε 100 τίτλους των Disney και Pixar.

Στις 24 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+, κάνει πρεμιέρα η ταινία «Ανοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο», που αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι τους από την Ελλάδα στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Στο περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους, όπως η ταινία δράσης «Free Guy» με τον Ryan Reynolds, η πρωτότυπη κωμική σειρά «Only Murders in the Building», οι μίνι σειρές «Pam & Tommy» και «The Kardashians», καθώς και το θρίλερ μυστηρίου «Εγκλημα στον Νείλο», όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Kenneth Branagh, «Η ευνοούμενη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου, και η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Η Χώρα των Νομάδων». Επίσης στο Disney+ θα είναι διαθέσιμοι οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών «Grey's Anatomy», «The Simpsons», «Black-ish», «9-1-1» και «The Walking Dead».