Νέο τεύχος Rolling Stone με διπλό εξώφυλλο

Νέο τεύχος Rolling Stone με διπλό εξώφυλλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Bloody Hawk ή Iron Maiden

22 Ιουνίου 2022

Του Μιχάλη Γελασάκη

Το νέο τεύχος του Rolling Stone Greece, που συνεχίζει το ταξίδι του με την «Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο», έρχεται γεμάτο εκπλήξεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, θέματα, άρθρα και κριτικές! Αυτόν τον μήνα κυκλοφορεί με δύο δυνατά εξώφυλλα και θα είναι στα περίπτερα με την «Εφ.Συν.» το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Στο πρώτο εξώφυλλο δύο εκφραστές φαινομενικά παράταιρων κόσμων φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά και δίνουν μια αποκλειστική συνέντευξη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, αλλά μία αλήθεια! Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Bloody Hawk μιλούν για τις αγωνίες, τις σκέψεις, την πορεία και τα σχέδιά τους, ενώ ετοιμάζονται να μοιραστούν την ίδια σκηνή στο 1ο Rolling Stone Festival (στο φεστιβάλ συμμετέχει και ο Ταφ Λάθος). Η φωτογράφιση (από τον Χρήστο Τόλη) και η συνέντευξη έγιναν στο χωριό Σταγιάτες του Πηλίου.

Στο δεύτερο εξώφυλλο, το θρυλικό metal συγκρότημα που όπως φαίνεται θα κάνει τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος για τους Iron Maiden, που αγαπήθηκαν στο είδος τους όσο κανείς. Ερχονται και πάλι στην Αθήνα και ένα μεγάλο θέμα σε αυτό το τεύχος επιβαλλόταν. Το υπογράφει ο Γιάννης Παπαευθυμίου.

Στα θέματα του τεύχους επίσης θα διαβάσετε: σελίδες για την «κινηματογραφική» ζωή του Βαγγέλη Παπαθανασίου και μια ιστορία για τους «Δρόμους της φωτιάς» που πέρασαν μέσα από τη «Μενεξεδένια Πολιτεία», από τον Πάνο Χρυσοστόμου, την προεπισκόπηση της ελληνικής Stoner σκηνής με τις μεγάλες περιοδείες και τα απανωτά sold out, με την υπογραφή του Χάρη Συμβουλίδη, ένα θέμα για τη νέα τάση των social media που ονομάζεται cancel culture από τον Κώστα Αγοραστό και αποκλειστικά για το Rolling Stone Greece ένα άρθρο της πρώην υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου με τον τίτλο «Η μεγάλη παραίτηση και η “χάρη” της εργασίας», για τις κενές θέσεις στους εργαζόμενους του τουρισμού. Ακόμα, ο Στυλιανός Τζιρίτας θέτει το ερώτημα: «Μήπως τα παραλέτε με τους Scorpions;».

Στο 8ο τεύχος του Rolling Stone Greece υπάρχουν συνεντεύξεις: του Desmond Child (Αντρέας Μαντάς), ο οποίος έρχεται για μια πολυσυζητημένη συναυλία στο Ηρώδειο με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων και αίτημα την επιστροφή των Μαρμάρων, του μουσικού, παραγωγού και dj που διαρκώς εξελίσσεται Blend Mishkin (Μαρία Μαρκουλή), της Madame Ginger, που είναι αυτή τη στιγμή μία από τις δυναμικότερες δημιουργούς περιεχομένου περί το φαγητό, της Μαρίνας Σάττι (Στυλιανός Τζιρίτας), που παρουσίασε αισίως το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ, και του πολυπράγμονα Μάκη Παπασημακόπουλου (Ευτυχία Ράντου), που βρίσκεται στο απόγειο της δημοφιλίας του, καθώς και ένα πορτρέτο της ανερχόμενης ερμηνεύτριας που ακούει στο όνομα Μυρτώ Βασιλείου (Ροζίνα Αράπη).

Τέλος, όπως κάθε μήνα θα βρείτε κριτικές των νέων δίσκων που ξεχωρίσαμε (Black Keys, Harry Styles, Smile, Stella, Μαρίνα Σάττι, Γιάννης Χαρούλης κ.ά.) από τον Γιώργο Μουχταρίδη, τον Ανδρέα Ασυσανδράτο, τον Σπύρο Αραβανή κ.ά., καθώς και τις μόνιμες στήλες «It’s my blender» της Μαρίας Μαρκουλή, 5 δίσκοι (αυτόν τον μήνα επιλέγει η ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας Νάντια Δρακούλα), τις προτάσεις του μήνα, το σινεμά από την Πόλυ Λυκούργου και το βιβλίο από τον Κώστα Αγοραστό.

Από την Εφημερίδα των Συντακτών