Το «Σμύρνη μου αγαπημένη» και άλλες δύο σειρές εποχής έρχονται στο ΑΝΤ1+

Το «Σμύρνη μου αγαπημένη» και άλλες δύο σειρές εποχής έρχονται στο ΑΝΤ1+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αύριο η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής της Μιμής Ντενίση.

04 Ιουλίου 2022

Τρεις ακόμη σειρές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Εκείνη που ξεχωρίζει είναι το «Σμύρνη μου αγαπημένη», η ταινία-υπερπαραγωγή που υπογράφει η Μιμή Ντενίση η οποία έχει «σπάσει» σε 4 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών, με το ΑΝΤ1+ να παραχωρεί στους συνδρομητές του και extra υλικό με σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει αύριο.

Μαζί με το «Σμύρνη μου αγαπημένη» έρχονται και άλλες δύο ξένες σειρές εποχής στην πλατφόρμα. Το «Catherine The Great» με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Helen Mirren, και το «Belgravia» που φέρει την υπογραφή του Julian Fellowes, δημιουργού του δημοφιλούς «Downton Abbey».

«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»
Σε σενάριο Μιμής Ντενίση & Martin Sherman, σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και πρωταγωνιστές τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού. Τα γυρίσματα έγιναν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, με σύγχρονα ψηφιακά εφέ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η «Σμύρνη μου αγαπημένη» αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα της προσφυγιάς και μας υπενθυμίζει ότι η τραγικότητα του πολέμου παραμένει, πιο επίκαιρη παρά ποτέ.

«CATHERINE THE GREAT»
Η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren ενσαρκώνει την επιβλητική μονάρχη και πολιτικό, που κυβέρνησε τη ρωσική αυτοκρατορία όπως κανείς πριν από εκείνη και μεταμόρφωσε τη θέση της Ρωσίας στον κόσμο του 18ου αιώνα. Η σειρά, που προβλήθηκε πρώτη φορά από το HBO, εξιστορεί τον αγώνα της Αικατερίνης να διατηρήσει τον έλεγχο και την εξουσία μέσα από προδοσίες, ίντριγκες, αλλά και τη θυελλώδη σχέση της με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον ηγέτη του ρωσικού στρατού Γκριγκόρι Ποτέμκιν. Μέσα από την καταπληκτική της ερμηνεία, η Helen Mirren μεταμορφώνεται στην αυτοκράτειρα, που αρνήθηκε να συμβιβαστεί με τον παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας που επέτασσε η εποχή της και αναδείχθηκε στην ισχυρότερη τσαρίνα της ιστορίας.

«BELGRAVIA»
H βρετανική σειρά είναι ένα δράμα εποχής που μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα. Εκεί, στην αριστοκρατικότερη συνοικία της πόλης, η αφρόκρεμα του Λονδίνου ζει μια πολυτελή ζωή γεμάτη σκάνδαλα και μυστικά του παρελθόντος, που απειλούν να καταστρέψουν έναν φαινομενικά τέλειο κόσμο. Πιστή στο είδος της, η σειρά εντυπωσιάζει με τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, αλλά και με ερμηνείες που μας ταξιδεύουν στην εποχή της «παλιάς καλής Αγγλίας».