Και στα ραδιόφωνα του ομίλου Βαρδινογιάννη οι επενδυτές του Alpha

Και στα ραδιόφωνα του ομίλου Βαρδινογιάννη οι επενδυτές του Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανέλαβαν θέσεις στα διοικητικά τους συμβούλια.

14 Ιουλίου 2022

Η σύμπραξη του ομίλου Βαρδινογιάννη με την «Primos Media» δεν περιορίζεται, τελικά, μόνο στον Alpha. Παράλληλα με την υλοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών για τον τηλεοπτικό σταθμό, στα τέλη Ιουνίου, έγινε αλλαγή σύνθεσης στο διοικητικό συμβούλιο του Δρόμου 89.8, του Alpha 98.9 και του Δίεση 101.3.

Στην θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου παρέμεινε ο Κώστας Φωτόπουλος, στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος και ως μη εκτελεστικά μέλη εισήλθαν ο Jean Daniel Cohen, κάτοικος Λουξεμβούργου, και ο Fabio Mazzoni, κάτοικος Βελγίου. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ίδιοι που εκπροσωπούν την «Primos Media» στο ΔΣ της τηλεόρασης του Alpha. Ταυτόχρονα έγιναν και σχετικές τροποποιήσεις στα καταστατικά των ραδιοσταθμών, για την είσοδο των νέων μελών.

Εκτός από τα ραδιόφωνα, η ίδια αλλαγή έγινε και στην εταιρεία συμμετοχών του ομίλου Βαρδινογιάννη, την «Star Επενδυτική». Τέλος, όσον αφορά το Star, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια αλλαγή στο ΔΣ του, ωστόσο είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη έκτακτη γενική συνέλευση, με σκοπό την λήψη απόφασης για την εκλογή νέου ΔΣ.