Στην ΕΡΤ ο Απόστολος Μαγγηριάδης

Στην ΕΡΤ ο Απόστολος Μαγγηριάδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με διπλό ρόλο, σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ News.

10 Αυγούστου 2022

Λίγα 24ωρα μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Μαγγηριάδης εντάχθηκε επισήμως στο δυναμικό της ΕΡΤ. Στην ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος θα έχει διπλό ρόλο στο Ραδιομέγαρο. Αφενός θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, αλλά και δύο πολιτικές εκπομπές στην ΕΡΤ News κάθε εβδομάδα.

Με έναν ακόμα καταξιωμένο δημοσιογράφο που έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ενισχύει η ΕΡΤ τον ενημερωτικό της τομέα.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Τα Νέα». Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.