«Πρωίαν σε είδον» αλλά... το μεσημέρι στην ΕΡΤ1

«Πρωίαν σε είδον» αλλά... το μεσημέρι στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλα ανακοίνωσε αρχικά για την εκπομπή, και άλλα σήμερα.

27 Σεπτεμβρίου 2022

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες που η ΕΡΤ... αναιρεί όσα είχε η ίδια ανακοινώσει, σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικό κοινό. Σήμερα, λοιπόν, η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας του «Πρωίαν σε είδον», που θα παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, η οποία θα γίνει την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή, ωστόσο, δεν θα βγαίνει από τις 10.00 έως τις 12.00, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλά... από τις 13.00 έως τις 15.00. Θα είναι, δηλαδή, μια πρωινή εκπομπή -όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της- που δεν θα βγαίνει το πρωί.

Ιδού τι έλεγε η ΕΡΤ στην προηγούμενη ανακοίνωσή της:

«Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη».

Και τι λέει στην τωρινή:

«Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη».