Νέο box set David Bowie

Νέο box set David Bowie
Ακολουθήστε μας στο Google news

Tο Divine Symmetry

29 Σεπτεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Θα περιέχει 48 ακυκλοφόρητα κομμάτια και demo και νέες εναλλακτικές μίξεις από τον αρχικό συμπαραγωγό Ken Scott.

Η συλλογή, που θα βγει στις 25 Νοεμβρίου ως πακέτο τεσσάρων CD/Blu-ray, περιλαμβάνει home demos, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του BBC και διάφορες ζωντανές και στούντιο ηχογραφήσεις. Μια έκδοση βινυλίου LP με τίτλο "A Divine Symmetry (An Alternative Journey Through Hunky Dory)" θα είναι διαθέσιμη στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρώτο CD του Divine Symmetry ονομάζεται "The Songwriting Demos Plus" και περιλαμβάνει demos και δύο ηχογραφήσεις από ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο, το δεύτερο CD είναι μια ζωντανή συναυλία του BBC Radio με οικοδεσπότη τον John Peel, το τρίτο CD είναι "BBC Radio Session and Live", το τέταρτο CD περιλαμβάνει "Alternative Mixes, Singles and Versions" και το Blu-ray αναδεικνύεται από το "A Divine Symmetry (An Alternative Journey Through Hunky Dory)".



Το Box περιλαμβάνει δύο βιβλία: ένα 100σέλιδο σκληρόδετο με αποκλειστικά αναμνηστικά και φωτογραφίες και ένα 60σέλιδο αντίγραφο των σημειωματάριων του Bowie από την εποχή του Hunky Dory, συμπληρωμένο με χειρόγραφους στίχους, σημειώσεις ηχογράφησης, set lists και σχέδια κοστουμιών. Η πλήρης λίστα των κομματιών και οι πληροφορίες για την προπαραγγελία είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Bowie.

Το Divine Symmetry ακολουθεί μια σειρά από έργα που σχετίζονται με τον Bowie, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ Moonage Daydream, το οποίο βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Ένα συνοδευτικό άλμπουμ κυκλοφόρησε πρόσφατα ψηφιακά, με ένα σετ δύο CD να ετοιμάζεται για τον Νοέμβριο και μια έκδοση βινυλίου να ακολουθεί το 2023.