Οι Arctic Monkeys κυκλοφορούν το νέο τους single Body Paint

Οι Arctic Monkeys κυκλοφορούν το νέο τους single Body Paint
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το έβδομο άλμπουμ του συγκροτήματος The Car έρχεται τον επόμενο μήνα.

29 Σεπτεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

updateΑ ιδού λοιπόν το κομμάτι

Οι Arctic Monkeys πρόκειται να κυκλοφορήσουν σήμερα (29 Σεπτεμβρίου) ένα νέο single με τίτλο "Body Paint".

Το τραγούδι ερχεται ως το δεύτερο δείγμα του έβδομου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Car", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου μέσω της Domino. Το lead track 'There'd Better Be A Mirrorball' κατέφτασε τον περασμένο μήνα.

Ο Alex Turner και οι συνεργάτες του έκαναν το ντεμπούτο του "Body Paint" κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Kings Theatre στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης την περασμένη Πέμπτη (22 Σεπτεμβρίου).

Χθες (28 Σεπτεμβρίου), η Clara Amfo επιβεβαίωσε στο BBC Radio 1 ότι το single θα μεταδοθεί ως το "Hottest Record In The World" του ραδιοφωνικού σταθμού στις 8 το βράδυ απόψε, ώρα Ελλάδας. 

Οι Artic Monkeys πρόκειται επίσης να εμφανιστούν ως καλεσμένοι στη σημερινή έκδοση του The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, όπου πιθανότατα θα δώσουν στο "Body Paint" το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Σε μια κριτική για την πρόσφατη συναυλία των Monkeys στη Νέα Υόρκη, το NME περιέγραψε το επικείμενο νέο κομμάτι ως ένα "αργό-καυτό κιθαριστικό" τραγούδι , το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους : "So predictable, I know what you're thinking/ Still a trace of body paint around your legs, your arms, and your face".