Ο Billy Idol ζητά από τους οπαδούς φωτογραφίες και βίντεο

Ο Billy Idol ζητά από τους οπαδούς φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

13 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Billy Idol απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές του να βοηθήσουν σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του. Ο Idol μοιράστηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το εξής: "Έχετε vintage βίντεο ή φωτογραφίες του Billy Idol από τις δεκαετίες του '70, '80, '90 ή '00 στα προσωπικά σας αρχεία; Αν ναι, θα θέλαμε πολύ να τα δούμε για πιθανή συμπερίληψη σε ένα επερχόμενο κινηματογραφικό έργο!"

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει οδηγίες στους θαυμαστές για το πώς να ανεβάσουν φωτογραφίες/βίντεο μαζί με δηλώσεις αποποίησης ευθύνης.

Τα νέα για ένα ντοκιμαντέρ για τον Billy Idol εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Η ταινία θα βασίζεται στα απομνημονεύματα του τραγουδιστή από το 2015 "Dancing With Myself" και το σκηνοθετεί ο Jonas Akerlund. Ο Akerlund έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy για τη δουλειά του σε μουσικές ταινίες και βίντεο.

Ο Akerlund δήλωσε στο Variety: "Είπα στον Billy: "Αυτό είναι μια ταινία... Πρέπει να πούμε αυτή την ιστορία". Τι απίστευτος συγχρονισμός που είχε ο Billy στην καριέρα του. Ήταν εκεί όταν συνέβη το punk-rock στο Λονδίνο, στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη την ώρα που το MTV έκανε θραύση και τώρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Προσωπικά αγαπώ την ιστορία του, τα απίστευτα γεγονότα στη ζωή του. Και η μουσική του έχει αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους".