Ακούστε και δείτε το νέο τραγούδι των Måneskin

Ακούστε και δείτε το νέο τραγούδι των Måneskin
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι το Kool Kids και το έπαιξαν ζωντανά στην Πόλη του Μεξικού

30 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι Måneskin παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι Kool Kids σε μια πρόσφατη συναυλία που έγινε στο Pepsi Center της Πόλης του Μεξικού. Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε την πρώτη βραδιά της παγκόσμιας περιοδείας Loud Kids (26 Οκτωβρίου) και βρήκε τους Ιταλούς ροκάδες να εκπλήσσουν τους οπαδούς τους με ένα απροσδόκητο ντεμπούτο του νέου, punk προσανατολισμένου κομματιού. Στο υλικό που τράβηξαν οι οπαδοί από τη βραδιά, η μπάντα φαίνεται να παίζει στη σκηνή το ακυκλοφόρητο single, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα ξεσηκωτικό riff και τα γεμάτα ζωντάνια φωνητικά που θυμίζουν Johnny Rotten.

Oι Måneskin εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη ζωντανή παρουσίαση σε ένα νέο tweet που δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου, γράφοντας: "ÁNDALEEEEEEE Πόλη του Μεξικού! Χθες το βράδυ ήσασταν τόσοι πολλοί που αγαπήσαμε κάθε δευτερόλεπτο... Αυτή ήταν μόνο η αρχή της περιοδείας μας και εσείς την κάνατε ξεχωριστή!... Ήσασταν οι πρώτοι που ακούσατε το νέο μας τραγούδι, KOOL KIDS!".

Στη συνέχεια, το ροκ κουαρτέτο θα μεταβεί στη Βόρεια Αμερική για μια συναυλία στο Paramount Theatre της Ουάσινγκτον στις 31 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν ημερομηνίες στην Καλιφόρνια, την Αριζόνα, το Salt Lake City, το Σικάγο και άλλες. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν το 2023 για το ευρωπαϊκό σκέλος.