Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον John Mellencamp

Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον John Mellencamp
Ακολουθήστε μας στο Google news

Smart Guys

31 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο John Mellencamp μοιράστηκε ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από την επερχόμενη εκτεταμένη έκδοση του άλμπουμ Scarecrow του 1985. Η Mercury/UMe θα επανακυκλοφορήσει τον δίσκο σε μια σειρά εκδόσεων στις 4 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου ενός super deluxe box set που περιέχει μια έκδοση 2CD του remastered LP συν outtakes και εναλλακτικές εκδόσεις, μια μίξη 2022 Atmos σε Blu-ray, ένα LP 180g, ένα single "Small Town" με picture-sleeve, ένα φωτογραφικό βιβλίο, λιθογραφίες, μια αφίσα και ένα δοκίμιο.

"Ο λόγος που κάναμε αυτόν τον δίσκο ήταν επειδή παρατηρούσαμε ότι το τοπίο της Ιντιάνα άλλαζε", δήλωσε ο Mellencamp στο CBS News το 2017. "Όλες οι μικρές πόλεις είχαν εγκαταλειφθεί. Γιατί; ...Επειδή όλοι πήγαν να ζήσουν στην πόλη; Όχι. Ήταν επειδή η γεωργία είχε μετακομίσει και είχε βγάλει από τη μέση τον μικρό οικογενειακό αγρότη. Γι' αυτό και ξεκινήσαμε το Farm Aid".

Πρόσθεσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί από τον προηγούμενο ποπ-ροκ ήχο του επειδή "οι κριτικοί στην αρχή με μισούσαν. ...Δεν υπήρχε θέση για τον John Mellencamp στη μουσική βιομηχανία. Έπρεπε να δημιουργήσω τη δική μου δουλειά και να δημιουργήσω το δικό μου είδος, και κατά συνέπεια να κάνω αυτό που νομίζω ότι τώρα αποκαλούν Americana".

Ο Mellencamp θα πραγματοποιήσει μια περιοδεία 76 ημερών στη Βόρεια Αμερική, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο της Indiana στο Bloomington, IN και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου στο Morris Performing Arts Center στο South Bend, IN.