Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (κρατηθείτε!) τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (κρατηθείτε!) τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τύφλα να έχει το Netflix.

01 Νοεμβρίου 2022

Οπως μας ενημέρωσε σήμερα ο ΑΝΤ1, μέσα στο Νοέμβριο θα ανεβάσει στη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+ το «FAITH», ένα βιογραφικό, μουσικό ντοκιμαντέρ για τον λαϊκο-ποπ τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο! «Με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή» όπως λέει χαρακτηριστικά το κανάλι.

Το «FAITH», μας ενημερώνουν, «ακολουθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο, αιχμαλωτίζοντας την ανεξάντλητη ενέργειά του εντός και εκτός σκηνής, μια ενέργεια από αντλεί από τη δύναμη της πίστης του. Πίστη στον Θεό, στους θαυμαστές του, στην τέχνη της μουσικής, στην οικογένεια και τις ρίζες του, που τον οδήγησε, μέσα από ένα αξέχαστο ταξίδι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής».

Οτι θα βλέπαμε μουσικό ντοκιμαντέρ για τον Νίκο Οικονομόπουλο ειλικρινά δεν το περιμέναμε.

Αλλά βρήκε και ο ΑΝΤ1 καλλιτέχνη να του φτιάξει ταινία. Δείτε τι είχε δηλώσει ο Οικονομόπουλος προ μηνών: «Ακόμη και ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει νοσήσει, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά -όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό- δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι».