Ο Ozzy Osbourne ανακοινώνει το Ozzfest line up (του ψηφιακού φεστιβάλ του)

Ο Ozzy Osbourne ανακοινώνει το Ozzfest line up (του ψηφιακού φεστιβάλ του)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Motörhead, Megadeth, Black Label Society και άλλοι

07 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Στην κορυφή της λίστας στο event εικονικής πραγματικότητας θα είναι ο ίδιος ο Ozzy, καθώς και οι Motörhead (με μια προηχογραφημένη εμφάνιση), οι Megadeth, οι Black Label Society, οι Skid Row, οι Raven Age και οι Britoff.

Το ψηφιακό Ozzfest θα λάβει χώρα στον εικονικό κόσμο Decentraland από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου ως μέρος της δεύτερης δόσης του Decentraland Metaverse Music Festival, σε δύο σκηνές. Η συμμετοχή θα είναι επίσης δωρεάν για όλους και δεν απαιτείται VR ή headset.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η σκηνή του Ozzfest στο metaverse «υπόσχεται να μην περιορίζεται από τα όρια της πραγματικότητας, τοποθετημένη σε ένα εκτεταμένο γοτθικό κάστρο με ένα γιγαντιαίο λογότυπο του OZZFEST στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας στους οπαδούς του hard rock μια εντελώς μοναδική μοναδική εμπειρία».

Συνολικά, το Metaverse Music Festival θα περιλαμβάνει 15 σκηνές (συμπεριλαμβανομένου του OzzFest) και πάνω από 100 καλλιτέχνες. Μιλώντας για το φεστιβάλ, ο Ozzy λέει: «Είμαι ενθουσιασμένος που φέρνω το Ozzfest στο metaverse. Αυτό επιτρέπει σε μένα και στις άλλες μπάντες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα να προσεγγίσουμε τους οπαδούς μας με έναν νέο καινοτόμο τρόπο».

Ενώ μια δήλωση στον ιστότοπο του φεστιβάλ Metaverse αναφέρει: «Το φεστιβάλ Metaverse είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου: Τοποθετημένο σε ένα απόκοσμο cyberpunk τοπίο που ανακτάται από τη φύση, το φεστιβάλ θα διαθέτει 15 μοναδικά σχεδιασμένες σκηνές που θα παρακολουθήσουν εμφανίσεις από 100+ μουσικούς καλλιτέχνες από μια μεγάλη ποικιλία ειδών, καθώς και νέες διαδραστικές εμπειρίες».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Metaverse Music Festival και κάντε προεγγραφή για το φεστιβάλ τώρα.