Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε με την επιστροφή των χρημάτων για τη συναυλία Αργυρού και 50 Cent

Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε με την επιστροφή των χρημάτων για τη συναυλία Αργυρού και 50 Cent
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόλις τρεις μέρες περιθώριο έδωσε η Panik Entertainment!

17 Νοεμβρίου 2022

 

Τη θυμάστε την περίφημη συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού και 50 Cent στο ΟΑΚΑ που αναβλήθηκε κατά μία ημέρα και από 29 μεταφέρθηκε στις 30 Οκτωβρίου; Φυσικά και τη θυμάστε, άλλωστε όπως έλεγε και ο ΕΟΤ, είναι μία συναυλία που διαφήμισε τη χώρα μας στο εξωτερικό. Η συναυλία μεταφέρθηκε από το Σάββατο στην Κυριακή με απόφαση της εταιρίας που τη διοργάνωνε, της Panik Entertainment. Αποτέλεσμα, κάποιοι να μην μπορούσαν να πάνε στη νέα ημερομηνία. Το έχασαν το live και περίμεναν την επιστροφή των χρημάτων τους, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αναβολής μία συναυλίας με ευθύνη του promoter.

Το ίδιο έκανε και η Panik Entertainment. Αλλά πώς; Δίνοντας περιθώριο μόλις τρεις ημέρες σε όσους ήθελαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους! Και πώς τους ενημέρωσε; Βγάζοντας ανακοίνωση στα social media! Απίστευτο αλλά αληθινό.

Με ένα post στο facebook και στο Instagram που ανέβασαν το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου. Στις 7:29 μ.μ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι θεατές που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη συναυλία της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τους Κωνσταντίνο αργυρό και 50 CENT παρακαλούνται να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες για την επιστροφή των χρημάτων τους.
ΟΣΑ EMAIL ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 3/11/2022.
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους με χρήση της κάρτας τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το customer care της viva, μέσω του live chat του viva.gr ή με email στο [email protected], ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα τους.
Οσοι έχουν Προμηθευτεί τα εισιτήρια τους με μετρητά μέσω φυσικών σημείων θα πρέπει να αποστείλουν email στο [email protected] με ΘΕΜΑ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 50cent-Αργυρος

Έτσι, όσοι απευθύνονται στη Viva παίρνουν την εξής απάντηση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση στα social media της διοργανώτριας εταιρείας PANIK ENTERTAINMENT GROUP ΕΠΕ, oι πελάτες που δεν παρευρέθηκαν στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent, είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 3/11. Τη δεδομένη στιγμή, καμία ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα εισιτήρια σας.

 

Δηλαδή όποιοι δεν έχουν social media ή δεν έτυχαν να το πληροφορηθούν μέσα στο τριήμερο (31 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου), πάει, έχασαν τα χρήματά τους. Οπως καταγγέλλουν διάφοροι αναγνώστες, η Panik ούτε καν ανέβασε την ανακοίνωση στο site της! Μόνο στα social! Απίστευτα πράγματα..

Μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου:

---) Γιατί δεν κάνατε δημόσια ανακοίνωση; Στο σάιτ σας; Σας παίρνω τηλ κάθε μέρα και δεν απαντάτε. Στην ιστοσελίδα σας δεν αναφέρετε τίποτα. Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου με κάθε τρόπο. 

---) Εμείς κάναμε ταξίδι οικογενειακά από Χανιά πληρώσαμε ακτοπλοϊκά εισιτηρίων, ξενοδοχεία και ένα σωρό έξοδα και βγάζετε ανακοίνωση, αυστηρά με deadline στις 3/11. Δηλαδή αν δεν είχαμε πάρει τηλ στην panik να μας πει μια ευγενική κυρία ότι έχει βγει ανακοίνωση και να μπούμε στην σελίδα σας στο fb, θα χάναμε και το δικαίωμα επιστροφής.

---) Εγώ έμπαινα συνέχεια στο site τους για να δω αν έχουν βγάλει ανακοίνωση τους έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο δεν το σήκωνε ποτέ κανένας και σήμερα μετά από 2 βδομάδες το σήκωσε επιτέλους και μου λέει με μια φυσικότητα έχουμε βάλει ανακοίνωση στο fB και στο istragram λες και εγώ τους έχω φίλους στο fB για να μου βγαίνουν οι ανακοινώσεις τους και αφού μπήκα και το είδα δίνουν μόνο τρις μέρες διορία και εγώ απορώ όλοι αυτοί που δεν προλάβαμε αυτές τις τρις μέρες γιατί δεν είχαν σωστή ενημέρωση τι γίνεται με τα λεφτά μας

---) Ο γιός μου δεν έχει Facebook, δεν βρίσκαμε καμιά ανακοίνωση ούτε στη σελίδα της εταιρίας σας αλλά ούτε και στο διαδίκτυο γενικά και μόλις σήμερα βρήκαμε αυτή την ανάρτηση και μάλιστα μετά από ενημέρωση φίλων. Γιατί πρέπει να είναι τρεις μέρες αυστηρά η διορία για την αίτηση επιστροφής; Αρκετά μικρό το χρονικό διάστημα.

---) Η μόνη ανακοίνωση που κάνατε είναι στο FB. Δηλαδή ο κόσμος που δεν έχει social, είναι καταδικασμένος να χάσει τα χρήματα του.