LUCKY SHOTS - Please Them All

LUCKY SHOTS - Please Them All
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το video clip για το νέο τους single

29 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Κυκλοφόρησε το πρώτο single του επερχόμενου LP των Lucky Shots (το οποίο αναμένεται να βγει το Φεβρουάριο του 2023) με τίτλο ‘’Armadillos & Giant Burritos’’. Πρόκειται για τη δεύτερη δισκογραφική δουλεία της μπάντας μετά την κυκλοφορία του πρώτου της EP ‘’California Grizzly’’ το 2019. Oι Luky Shots καμαρώνουν σαν παγόνια για αυτό το τραγούδι. Η χαρακτηριστική φωνή του Λουκιανού Λιούμπα, τα στακάτα riff του Στάθη Αλεξόπουλου και το πάντα δυναμικό rhythm section των Σπύρου Μισυρλή στα τύμπανα και Νίκου Κούτρα στο μπάσο έρχεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του τραγουδιού... Please them all...

Η Δάφνη Λάζου που έγραψε και σκηνοθέτησε το νέο video clip των Lucky Shots, δίνει τη δική της εναλλακτική ματιά στους στίχους, οι οποίοι πραγματεύονται ουσιαστικά τη συμφιλίωση με την ιδέα ότι δεν πρέπει και δε θέλουμε να αρέσουμε σε όλους και την παραδοχή ότι κάπου εκεί έξω θα υπάρχει πάντα ένας τοξικός τύπος ο οποίος θα λέει πίσω απ' την πλάτη σου όλα αυτά που δεν πρέπει να σε νοιάζουν, δημιουργώντας ένα άρτιο και σούπερ ωραίο οπτικό αποτέλεσμα.

Το video clip πήρε σάρκα και οστά με την συμβολή των Mr Romnick Palo (D.O.P) και Labros Liapis. Η παραγωγή έγινε από τον Alex Bolpasis ο οποίος φροντίζει πάντα για τα αυτιά μας κάνοντάς να ακούγονται οι Lucky Shots σε συνεπικουρία με τις μουσικές τους και τις εμπνεύσεις τους σαν ένα συγκρότημα που δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα και υπόσχεται πολλά.