Η Sophie Lloyd ψηφίστηκε ως η καλύτερη ροκ κιθαρίστρια του 2022

 Η Sophie Lloyd ψηφίστηκε ως η καλύτερη ροκ κιθαρίστρια του 2022
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τους αναγνώστες του Music Radar

09 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Η Sophie Lloyd, η ταλαντούχα κιθαρίστρια που έγινε γνωστή μέσω του YouTube που κυκλοφόρησε το δικό της single και περιόδευσε με τον Machine Gun Kelly φέτος.

Ο ανταγωνισμός ήταν άνευ προηγουμένου παρ' όλα αυτά όμως η Lloyd ξεπέρασε τον Chris Buck των Cardinal Black, ο οποίος ήρθε στη δεύτερη θέση, καθώς και το δίδυμο των Alter Bridge Mark Tremonti και Myles Kennedy, τον θρυλικό Steve Vai και τον Zach Myers των Shinedown, οι οποίοι ψηφίστηκαν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Το Top 10 των κορυφαίων rock κιθαριστών της χρονιάς του Music Radar συμπληρώνουν ο θρύλος των Red Hot Chili Peppers, John Frusciante (έκτη θέση), ο Joe Satriani (έβδομος), ο Matt Bellamy των Muse (όγδοος), ο ταχύτατα ανερχόμενος Lari Basillo (ένατος) και ο Ryan Adams (δέκατος).

"Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είμαι υποψήφια σε αυτή τη λίστα μαζί με μερικούς από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες, πόσο μάλλον να κερδίσω!" σχολιάζει η Sophie Lloyd για τη νίκη της στην ψηφοφορία. "Ήταν μια απίστευτη χρονιά και αυτό την ολοκληρώνει τόσο εκπληκτικά. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μου, είμαι τόσο τυχερή που έχω μια τόσο απίστευτη κοινότητα πίσω μου".

Η Lloyd ακολούθησε τον Machine Gun Kelly στην περιοδεία του Mainstream Sellout φέτος, ενώ τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το σόλο single Do Or Die. Στο κομμάτι και το συνοδευτικό βίντεο συμμετέχει και ο frontman των Inglorious, Nathan James.

Όσο δε για το ξεκίνημα της, αυτό συνέβη με ένα home βίντεο που έγραψε απλά για να συγκρίνει την πρόοδο της στην κιθάρα.... Μετά όλα πήραν διαφορετική και πολλά υποσχόμενη πορεία.