Ο Ozzy Osbourne δηλώνει «δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα»

Ο Ozzy Osbourne δηλώνει «δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Alert για τις συναυλίες.

13 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό SirusXM, ο Ozzy Osbourne λέει ότι εξακολουθεί να παλεύει για να περπατήσει έξι μήνες μετά την επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Δυστυχώς, είπε ότι η αδυναμία του να κυκλοφορεί πλήρως στη σκηνή μπορεί να επηρεάσει τις ημερομηνίες της περιοδείας του 2023.

Αυτό ίσως να αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολούθησαν τον Ozzy να εμφανίζεται στο πλαίσιο των Commonwealth Games στη Βρετανία ή κατά τη διάρκεια του Los Angeles Rams NFL Season Opener, τα οποία ήταν μόλις δύο και τρεις μήνες αντίστοιχα μετά την ημερομηνία της χειρουργικής επέμβασης του Ιουνίου. Αυτό που δεν πρόσεξαν κάποιοι θεατές, ήταν ότι ο Ozzy στηριζόταν σε μια συσκευή που στήριζε τους γοφούς ή το κάτω μέρος της πλάτης του ενώ βρισκόταν στη σκηνή. Αυτές οι εμφανίσεις συνέπεσαν με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Osbourne, Patient Number 9.

Ο Osbourne, όπως αναφέρει το Yahoo News, λέει ότι λαχταρά να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις όπως έχει συνηθίσει, αλλά είναι απογοητευμένος από τις παρατεταμένες επιπτώσεις της μεγάλης επέμβασης που ευθυγράμμισε το μεταλλικό υλικό στην πλάτη του. "Είναι τόσο γαμημένα δύσκολο γιατί, εννοώ, θέλω να είμαι εκεί έξω. Θέλω να το κάνω. Αυτή η γαμημένη εγχείρηση που έκανε ο τύπος. Γαμώτο, δεν έχεις ιδέα", δήλωσε ο Osbourne. "Το θέμα είναι ότι το κεφάλι μου είναι εντάξει, η δημιουργικότητά μου είναι εντάξει, το τραγούδι μου εντάξει, αλλά δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα".

Ο Osbourne, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει και τη νόσο του Parkinson, έχει κλείσει σχεδόν μερικές δεκάδες διεθνείς συναυλίες για το No More Tours 2, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο του 2023 στη Φινλανδία. Το Yahoo αναφέρει ότι ο Ozzy δεν είναι σίγουρος ότι αυτές οι ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί. "Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο γαμημένα απογοητευτική έχει γίνει η ζωή. Είναι εκπληκτικό το πώς προχωράς στη ζωή και ένα ηλίθιο πράγμα μπορεί να τα χαλάσει όλα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχω ξαναείναι τόσο καιρό άρρωστος στη ζωή μου". Στον Osbourne είπαν ότι αυτή η χειρουργική επέμβαση ήταν απαραίτητη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είπε: "Εκείνος ο χειρουργός μου είπε ότι αν δεν έκανα την επέμβαση θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να παραλύσω από τον λαιμό και κάτω".

Στα 74 του χρόνια, ο Osbourne είναι υποψήφιος για απίστευτα τέσσερα βραβεία Grammy για τον ασθενή Νο 9, κάτι που θα αποτελούσε προσωπικό ρεκόρ.