Το πλούσιο πρόγραμμα του Star για τις γιορτές

Το πλούσιο πρόγραμμα του Star για τις γιορτές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικά επεισόδια εκπομπών, παιδικά, ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα.

16 Δεκεμβρίου 2022

GNTM 5

Η εβδομάδα 19-23 Δεκεμβρίου οδηγεί στον Τελικό του GNTM 5 με τέσσερα επεισόδια, Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή στις 21.00! Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 21.00, ο λαμπερός τελικός του GNTM 5, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, όπου θα μάθουμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model για το 2022!

-------------------------

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

CASH OR TRASH
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 21.00, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο «Cash or Trash», με ένα τεράστιο εορταστικό χαμόγελο και ανάλογη διάθεση, αγαπημένους celebrities, που θα ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για καλό σκοπό!

ΟΙ 100
Ανήμερα Χριστουγέννων, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 22:50 οι «Οι 100 - Ώρα να τα πούμε» έρχονται με ένα special εορταστικό επεισόδιο, σε ρυθμούς... γιορτινούς!

BREAKFAST@STAR ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η θεματολογία των εκπομπών «Βreakfast@Star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα είναι επίκαιρη, με χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλά εορταστικά χαμόγελα!

SHOPPING STAR
Το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά την εβδομάδα 19-23 Δεκεμβρίου θα έχει ένα διασκεδαστικό, επίκαιρο θέμα, στο κλίμα της ωραιότερης εποχής του χρόνου.

-------------------------

ΠΑΙΔΙΚΑ

Τα πιο αστραφτερά αστέρια των γιορτών είναι τα παιδικά, χαρούμενα, χαμογελαστά πρόσωπα! «Πασπαλισμένο» με έξτρα δόση χαράς, φαντασίας, γέλιου και απαραίτητα χριστουγεννιάτικης χρυσόσκονης, το φανταστικό παιδικό πρόγραμμα της Starland, της πρώτης σε τηλεθέαση παιδικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, θα είναι κοντά στα παιδιά με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά Christmas Special Episodes και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου από τις 06.00 το πρωί για να απολαύσουν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Επίσης θα προβληθούν πολλές-πολλές υπέροχες παιδικές και οικογενειακές ταινίες όπως Bugs Bunny: Τρελά Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια, Έλλιοτ, ο πιο μικρός τάρανδος, Σρεκ, Scooby Doo Frankencreepy, Barbie: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα, Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος, Ο αδελφός του Αϊ Βασίλη, Minions, Το πλουσιόπαιδο, Οι ευχούληδες, Ο μαγεμένος πρίγκιπας, Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε, Ο Γκριντς, Tom and Jeryy: Santa’s Little Helpers, Home, Το ξωτικό των Χριστουγέννων, Ο χιονάνθρωπος, Η Nanny McPhee και ο μεγάλος σαματάς, Οι πελαργοί, Το πολικό εξπρές, Tom and Jerry και το εργοστάσιο σοκολάτας, Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού, Αρχηγός από κούνια, Μόνος στο σπίτι, Snowtime!, Looney Tunes: Επιστροφή στη δράση, Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά, Ταξίδι 2: Το μυστηριώδες νησί, Ironmask: Ταξίδι στην Κίνα, ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς και σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή οι ταινίες Wendy, Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια.

-------------------------

ΤΑΙΝΙΕΣ

Κινηματογραφικές επιτυχίες όπως: Ο Μονομάχος, Ο σωματοφύλακας, Μόνο εσένα βλέπω, Ο γάμος της χρονιάς, The Hangover Part 2, Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού, La La Land, Wonder Woman, Τροία, Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται, Φονικό Όπλο Νο 2, ‘Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας, Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντεβαλντ, Ο Ροζ Πάνθηρας, New Year’s Eve, Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή, Ένα αστέρι γεννιέται, Θεωρίες συνωμοσίας, Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά, Τιτανικός, Φονικό Όπλο, Μούμια: Η αυτοκρατορία του δράκου, Η οργή των Τιτάνων, Γκοτζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων, Μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift, Jurassic Park:Ο χαμένος κόσμος, Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Ο Μπάτμαν επιστρέφει, Ο θρύλος του Ταρζάν και σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή η ταινία Η ζούγκλα.

Φυσικά δεν είναι γιορτές χωρίς ελληνικό κινηματογράφο. Καλώς ήλθε το δολάριο, Μια τρελή, τρελή οικογένεια, Η αγάπη είναι ελέφαντας, Περιμένοντας τη νονά, Το γαμήλιο party, Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης.

-------------------------

ALIKI MY LOVE

Τα αστέρια λάμπουν για πάντα και το πιο λαμπρό αστέρι της καρδιάς μας, ακόμα και 58 χρόνια μετά, κάνει, νοσταλγικά, «ποδαρικό» στο Star για το 2023! Tην Πρωτοχρονιά, Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, στις 22.50 θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η αισθηματική κωμωδία Αλίκη (Aliki my love), με την αξέχαστη και αξεπέραστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ταινία είναι παραγωγής 1964 FINOS FILM, σε σκηνοθεσία Rudolph Maté σενάριο George St. George και μουσική Μάνου Χατζιδάκι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Wilfrid Hyde White, Jess Conrad, Katherine Kath, Paris Alexander, Giannis Pardos, Roland George, Άσπα Νακοπούλου, Βασίλης Ανδρονίδης, Κώστας Ναός, Θανάσης Παπαδόπουλος, Βασίλης Μαυρομάτης, Θάνος Σουγιούλ.

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Tο 2018, η Φίνος Φιλμ κατάφερε να αποκαταστήσει ψηφιακά την ταινία, με στόχο να διατεθεί για πρώτη φορά στο κοινό. Πρόκειται για τη μοναδική ξένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στο πανέμορφο νησί της Ίου. Ο σκηνοθέτης Rudolph Maté ήταν από τους εκπροσώπους του φιλμ νουάρ στη δεκαετία του '40.