Πώς να κάνετε streaming το 2022 «All Within My Hands Benefit Concert» των Metallica

Πώς να κάνετε streaming το 2022 «All Within My Hands Benefit Concert» των Metallica
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες

17 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι Metallica ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της περιοδείας τους για το 2022 με μεγαλοπρεπή τρόπο, διοργανώνοντας την ετήσια φιλανθρωπική συναυλία και δημοπρασία του ιδρύματος All Within My Hands για τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα. Αυτή η συναυλία έχει γίνει βασικό στοιχείο του συναυλιακού ημερολογίου των Metallica και φέτος μπορείτε να δείτε τον James, τον Lars, τον Kirk και τον Robert να λικνίζονται από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να είστε εκεί αυτοπροσώπως, μην ανησυχείτε, καθώς οι Metallica έχουν ετοιμάσει αρκετές επιλογές για να παρακολουθήσετε αυτή την ξεχωριστή συναυλία για πρώτη φορά. Φέτος, οι οπαδοί μπορούν να συντονιστούν από τις 5:30PM PT (στις 3 και μισή τα ξημερώματα της Κυριακής) για όλες τις εκδηλώσεις, με τον Jimmy Kimmel να είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς.

Το show θα προβάλλεται μέσω τριών διαφορετικών παρόχων. Η μπάντα συνεργάστηκε πρόσφατα με την Paramount+ για να παρέχει μία από τις επιλογές streaming, ενώ μια ταυτόχρονη μετάδοση θα παρέχεται επίσης μέσω του καναλιού MTV στο YouTube και στο Pluto TV επίσης.

Πρόκειται για μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε, με τους Greta Van Fleet να είναι παρόντες στο εναρκτήριο σετ και μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους και παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από εκπληκτικά αντικείμενα και εμπειρίες που θα δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με το 100% όλων των εσόδων από τα εισιτήρια και τη δημοπρασία να πηγαίνει στο Ίδρυμα All With My Hands των Metallica.

Η μπάντα ίδρυσε το φιλανθρωπικό της ίδρυμα το 2017 και από τότε έχει δραστηριοποιηθεί στην καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, έχει παράσχει κεφάλαια για την ανακούφιση από φυσικές καταστροφές, έχει υποστηρίξει την εκπαίδευση μέσω του προγράμματος Metallica Scholars και πολλά άλλα.