Οι Greta Van Fleet βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο τρίτο άλμπουμ τους

Οι Greta Van Fleet βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο τρίτο άλμπουμ τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εν αναμονή.

20 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το συγκρότημα από το Michigan κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του The Battle at Garden's Gate το 2021. Και λένε ότι η συνέχεια θα τους δει να επιστρέφουν σε έναν απλούστερο, πιο ωμό ήχο.

Ο ντράμερ Danny Wagner λέει: "Κοντεύει να ολοκληρωθεί και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτό". Ο μπασίστας Sam Kiszka προσθέτει: "Είναι σαν να επιστρέφουμε σχεδόν στις μέρες που παίζαμε στο γκαράζ, με την ακατέργαστη ενέργεια του ήχου. Αλλά αναπτύσσοντας το, επειδή είμαστε οι καλύτεροι μουσικοί που ήμασταν ποτέ".

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη, ο μπασίστας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον "ωμό" ήχο που αναμένουν οι οπαδοί. Είπε χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα να σας πω ότι ο κόσμος είναι πολύ καλός: "Είναι σαν το όλο concept της επιστροφής σχεδόν στις ρίζες αυτού που κάναμε, φέρνοντας κατά κάποιο τρόπο τα κεφάλια μας πίσω σε εκείνη την εποχή του garage. Και να μην ξοδεύουμε όλο αυτό το χρόνο για να το κάνουμε τέλειο. Αλλά απλά να συλλάβουμε αυτό που συμβαίνει και να το κάνουμε συναρπαστικό και ωμό και ενεργητικό".

Οι Greta Van Vleet θα πλαισιώσουν τους Metallica σε επιλεγμένες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας τους το 2023 και το 2024. Έχουν επίσης προγραμματίσει μια σειρά από headlining εμφανίσεις, μερικές από τις οποίες θα αναπληρώσουν ημερομηνίες που αναβλήθηκαν το 2022.