21.500 ευρώ συγκέντρωσε ο ραδιομαραθώνιος του «Mappes Show» για το σωματείο ΕΛΙΖΑ

21.500 ευρώ συγκέντρωσε ο ραδιομαραθώνιος του «Mappes Show» για το σωματείο ΕΛΙΖΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 155 συνεχόμενες ώρες στον αέρα του My Radio 104.6.

23 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε και για φέτος ο φιλανθρωπικός ραδιομαραθώνιος του «Mappes Show», εκπληρώνοντας τον βασικό του σκοπό που ήταν η ενίσχυση του έργου του σωματείου ΕΛΙΖΑ. Από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου και για 155 συνεχόμενες ώρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη κατάφεραν να συγκεντρώσουν, μέσω των μηνυμάτων των ακροατών, το ποσό των 21.500 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου πέρασαν από το στούντιο του My Radio 104.6 οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Βέρτης, Λένα Ζευγαρά, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης, Ηλίας Καμπακάκης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μάστορας, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Josephine, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος και άλλοι.

Επιπλέον, ο ραδιοσταθμός της Άλτερ Έγκο πρωτοτύπησε καθώς μετέδωσε και εικόνα από τον ραδιομαραθώνιο, τόσο μέσα από το myradio1046.fm όσο και μέσα από την υβριδική τηλεόραση του «αδερφού» Mega.