Εκκαθαρίσεις σε Μέντα 88 και Pepper 96.6

Εκκαθαρίσεις σε Μέντα 88 και Pepper 96.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έναν μήνα μετά την εξαγορά τους από τον ΣΚΑΪ.

26 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες απολύσεις και παραιτήσεις από τα πρώην ραδιόφωνα της Διαπασών, τα οποία πλέον ανήκουν στον Γιάννη Αλαφούζο. Στον Μέντα 88 οι παραγωγοί έχουν μειωθεί από 6 σε (μόνο) τρεις, καθώς εκτός προγράμματος είναι ήδη ο Πάνος Σουρούνης (ήταν στο μεσημεριανό 2-4), η Ειρήνη Μπαλτά (ήταν στο βραδινό 8-10) και ο Αντώνης Ανδρικάκης (ήταν στο μεσημεριανό 12-2 τα ΣΚ). Απολύσεις υπήρξαν και σε διοικητικό επίπεδο. 

«Tίποτα δεν κρατά για πάντα... 9 χρόνια μετά φινάλε για μένα στον Μέντα 88, αλλά... «Τίποτε δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα». Εμίλ Ζολά», έγραψε στα social media η Ειρήνη Μπαλτά, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον Μέντα 88.

Αλλαγές μικρότερου βεληνεκούς υπήρξαν και στον «αδερφό» Pepper 96.6, στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα. Στον ραδιοσταθμό δεν συνεχίζουν, πλέον, η Μαρία Ανδρικάκη που ήταν στο πρωινό 10-12, και ο Πάνος Σουρούνης (και εκεί) που διάλεγε μουσικές 6-8 το βράδυ. Πλέον, οι μόνες Σαββατοκυριακάτικες εκπομπές που απέμειναν στη συχνότητα είναι εκείνες του DJ Spector (12-2 μεσημέρι), του Δημήτρη Λεμονίδη (10-12 βράδυ) και του DJ Snatch (12-2 νύχτα).

Τίποτε δεν θα είναι ίδιο πλέον στα δύο ραδιόφωνα σε σχέση με πριν. «Pepper Last Xmas Party και σίγουρα το τελευταίο για μένα. Λοιπόν... Δεν θα ξαναχορέψω ποτέ όπως χόρεψα μαζί σου» έγραψε στα social media και η Μάνια Εμιρζέ, εμπορική διευθύντρια έως τώρα των δύο σταθμών. 

Η Μαρία Ανδρικάκη βρισκόταν στον Pepper 96.6 από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, και τον αποχαιρέτησε με ένα εκτενές κείμενο στα social media:

«Τον Ιούλιο του 2011, ο @giomouxtaridis με πήρε τηλέφωνο: "ανέλαβα το παλιό Δίφωνο, το 96.6, έρχεσαι να το φτιάξουμε; Να κάνεις κι ένα ντέμο". Πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη, φοιτήτρια ακόμα. Λίγο αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ξεκίνησε ο @pepper96.6 κι επίσημα. Και το αθάνατο "τα τραγούδια διαλέγει η Μαρία Ανδρικάκη" τα σαββατοκυριακάτικα μεσημέρια, που με ατελείωτη υπομονή και καθοδήγηση ηχογράφησε ο ήρωας @tasos.voulgaris , προσπαθώντας να με κάνει να σταματήσω να ντρέπομαι να μιλήσω στο μικρόφωνο.

Ο Pepperάκος με τα χρόνια μεγάλωσε, πέτυχε, θριάμβευσε, μαζί του κι εμείς όλοι, οι γονείς του, που το βλέπαμε περήφανοι και καμαρώναμε. @liana_mastathi @cosmasdevelegas Κωνσταντίνα Νικολοπούλου @ayachak.kastanakis @fotisdjspector @d._lemonidis @djsnatch.athens @panos_sourounis @elenigeorgopoulou @yannis.korovesis @spilios_lampropoulos μαζί με άλλους συναδέλφους που στην πορεία αποχώρησαν και, φυσικά, μαζί με τους "μαέστρους" μας, @kostas_douvras και @costas_maragkakis.

Μετά από σχεδόν 12 χρόνια, η συνεργασία μου με τον Pepper σταματάει εδώ. Ένα μέσο που δεν ήταν απλώς "μία δουλειά" που πας διεκπεραιωτικά, περιμένοντας να σχολάσεις, αλλά μια δουλειά με την οποία μεγάλωσα, την οποία είχα σε ολόκληρη τη μέχρι τώρα ενήλικη ζωή μου, την οποία λατρεύω και η οποία μου έδωσε μόνο χαρές και συγκινήσεις. Τεράστιο το "ευχαριστώ" στον Νίκο Μπιλίρη. Μακάρι όλοι οι εργοδότες να είχαν αυτό το ήθος και αυτή τη συμπεριφορά. Boss μου, Sgt. Pepper, το "ευχαριστώ" είναι λίγο. Για την ευκαιρία, για τα μαθήματα, για τη στήριξη, για όλα. Όπου πας, μαζί σου κι εγώ. Αδερφέ μου, Σουρούνη μου, το ότι (ΚΑΙ) αυτό το περνάμε μαζί, το κάνει λίγο πιο εύκολο (πάντως γελάσαμε, δεν έχεις παράπονο).

Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, τα γέλια και τον χορό στα πάρτι και τις συναυλίες τις αγαπημένες μου @pinelopinikolaou @christinabouratzi @maroussob @aggelouflorou @maniaemirze @antonopoulou.georgia και τον Νίκο Κοντό, που, με ετοιμότητα νίντζα, απαντούσε σε κάθε πανικόβλητο τηλεφώνημά μου. @alabropoulos κάτι πάτησα στο λάπτοπ, έλα.

Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ όλους τους ακροατές, τους peppers, για την ακρόαση και τη στήριξη!».