Αποδυναμώνεις το δικό σου ραδιόφωνο (Pepper 96.6) και δημιουργείς έναν ακόμα ανταγωνιστή (Athens Voice 102.5)

Αποδυναμώνεις το δικό σου ραδιόφωνο (Pepper 96.6) και δημιουργείς έναν ακόμα ανταγωνιστή (Athens Voice 102.5)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλά τα λάθη στο Φάληρο για το νέο τους, μουσικό, ραδιόφωνο

31 Ιανουαρίου 2023

Ας δούμε τα γεγονότα «στεγνά», όπως συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

* Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τον Pepper 96.6, το Νο 1 εναλλακτικό ραδιόφωνο της πόλης (το τελευταίο διάστημα).
* Αντί να το αφήσει όπως είναι, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η σεζόν, αρχίζει τις αλλαγές.
* Παίρνει τα ηνία από τον Γιώργο Μουχταρίδη και του ζητάει να γίνει από Διευθυντής --) Brand Manager. Δηλαδή, πάρε τίτλο να έχεις άνευ ουσίας και άνευ σημασίας.
* Διώχνει χριστουγεννιάτικα τον Σπήλιο Λαμπρόπουλο από το πρωινό δίδυμο και δημιουργεί ξαφνικά «τρύπα» στο πρωινό πρόγραμμα.
* Μεταφέρει εκεί την Κωνσταντίνα Νικολοπούλου (από το απόγευμα) για να καλύψει την πρωινή «τρύπα» και δημιουργεί «τρύπα» στο 6 με 8 το απόγευμα.
* Δεν είναι άλλωστε η μοναδική «τρύπα» αφού αμέσως μετά τις γιορτές σταμάτησε και η Ελένη Γεωργιοπούλου στο 2 με 4 (ήταν προσωρινή).
* Αποφασίζει να καλύψει το απογευματινό κενό μεταφέροντας δύο ώρες νωρίτερα τους βραδινούς παραγωγούς! Παίρνει έτσι τον Γιάννη Καστανάκη, από τις πιο πετυχημένες εκπομπές του Pepper 96.6 (φαίνεται και στις τελευταίες ωριαίες ακροαματικότητες, στο Νο 2 τον ανέβαζε το σταθμό) και του αλλάζει ώρα! Οταν ο Καστανάκης κάνει χρόνια εκπομπή στο 8 με 10 το βράδυ και έχει δημιουργήσει το κοινό του.
* Ο Γιώργος Μουχταρίδης (τους) ανακοινώνει πως αποχωρεί από το σταθμό.
* Παραιτούνται η Λιάνα Μαστάθη και η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου (επίσης Top 5 και οι δυό τους στις μετρήσεις, στις ώρες τους), ενώ ακολουθούν κι άλλες παραιτήσεις.

Από όλα τα παραπάνω, υπάρχει αλήθεια κάτι που μπορείς να πεις ότι είναι σωστό;

Το χειρότερο ωστόσο δεν είναι ότι στον όμιλο ΣΚΑΪ με τις κινήσεις τους αποδυναμώνουν το δικό τους εναλλακτικό ραδιόφωνο, αλλά ότι «έφτιαξαν» κι έναν καινούργιο ραδιοφωνικό αντίπαλο στο χώρο που δεν υπήρχε έως τώρα (Athens Voice 102.5)! Και ο οποίος έρχεται να προστεθεί στους υπόλοιπους (En Lefko 87.7, Best 92.6, Kosmos FM, Galaxy 92 και Nostos 100.6). Αφήστε δε που βάζει απέναντί του, ο Pepper, τον άνθρωπο που τον δημιούργησε και τον ξέρει 110%. Τέτοιο business plan δεν πρέπει να υπάρχει άλλο και, σίγουρα, πολλοί θα το ζηλεύουν. 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ο όμιλος ΣΚΑΪ διαχειρίζεται ένα «εναλλακτικό» ραδιόφωνο. Εν αντιθέσει με το «έντεχνο», που έχει μακρά εμπειρία με τον Μελωδία 99.2, και το ξένο mainstream από την εποχή του πάλαι ποτέ Pop FM 92.4.