«Γιατί Ραδιόφωνο;»

«Γιατί Ραδιόφωνο;»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, στις 13 Φεβρουάριου και η Αθήνα φιλοξενεί το All things Radio.

02 Φεβρουαρίου 2023

Ενα συνέδριο στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, στο Μαρούσι, με τον γενικό θεματικό τίτλο «Γιατί Ραδιόφωνο;». Διεθνείς ομιλητές του ραδιοφώνου «παρουσιάζουν τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του μέσου, τη δημιουργικότητα στις παγκόσμιες καμπάνιες, το ψηφιακό μέλλον». Συμμετέχουν στελέχη της ελληνικής αγοράς media, των ραδιοφώνων, της διαφήμισης και της δημιουργικότητας στις καμπάνιες, της έρευνας, αλλά και των διαφημιζομένων brands. Στο βήμα του συνεδρίου θα βρεθούν ευρωπαϊκοί οργανισμοί, φορείς των νέων τάσεων, ιδεών και καλών πρακτικών της ευρωπαϊκής ραδιοφωνικής αγοράς, το Radiocentre UK, το Radioplayer Wordwide, το Radiodays Europe, το Cannes Lions International Festival of Creativity, η Bauer Media, το iRadio Ireland.

Θα υπάρχουν 8 θεματικές ενότητες: Advertising Creativity Session, Radio and its future Session, Radio Market Research Survey Session ROI Session, The Power of Radio: Avengers Assemble, Why is radio good for business growth, Uniting radio: The power of collaboration, Best in Class radio Campaigns in the Greek market, Closing Remarks.

Το συνέδριο γίνεται με πρόσκληση της ΕΙΙΡΑ και με την υποστήριξη της ΑΕΜΑΡ (Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής).