Ανοιχτό κάλεσμα για σεναριογράφους

Ανοιχτό κάλεσμα για σεναριογράφους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το 2ο Tanweer Pitching Days

08 Φεβρουαρίου 2023

Αν είσαι επαγγελματίας σεναριογράφος ή νέος δημιουργός και θέλεις να έχεις την ευκαιρία να δεις το σενάριό σου να γίνεται ταινία ή σειρά, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 2ο Tanweer Pitching Days! Η Tanweer Productions καλεί επαγγελματίες και νέους σεναριογράφους να καταθέσουν τα σενάριά τους στο πρόγραμμα Tanweer Pitching Days!

Μετά την επιτυχία του 1ου Tanweer Pitching Days, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Αθηνών τον Μάιο του 2022, με σκοπό την ανάδειξη νέων δημιουργών στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, η Tanweer Productions ανοίγει την πλατφόρμα της για δεύτερη φορά αναζητώντας ταλαντούχους δημιουργούς και σεναριογράφους, με σκοπό την ανάπτυξη πρωτότυπων ιστοριών για το ελληνικό και το διεθνές κοινό.

Το 1ο Tanweer Pitching Days έδωσε την ευκαιρία στους δημιουργούς που επιλέχθηκαν, να παρουσιάσουν την πρότασή τους σε επαγγελματίες του χώρου, σε εκπροσώπους των τμημάτων μυθοπλασίας της ελληνικής τηλεόρασης και στην ομάδα παραγωγής και διανομής της Tanweer. Aξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις από τις προτάσεις αυτές βρίσκονται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης, με σκοπό την παραγωγή τους!

Δεν είναι διαγωνισμός, αλλά ένα ανοιχτό κάλεσμα σε δημιουργούς που ασχολούνται με το αντικείμενο της μυθοπλασίας, με πρωτότυπα σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές, με στόχο την ανάπτυξη ιστοριών κατάλληλων να αγγίξουν τόσο το ελληνικό, όσο και το διεθνές κοινό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατάθεσης σεναρίων που βασίζονται σε λογοτεχνικά έργα.

Η φετινή προθεσμία υποβολής προτάσεων παρατείνεται μέχρι τη 14η Φεβρουαρίου 2023, στις 23.59 και είναι δυνατή μόνο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα της Tanweer Productions