Η Εθνική μπάσκετ δωρεάν για μια εβδομάδα στην ΕΟΝ

Η Εθνική μπάσκετ δωρεάν για μια εβδομάδα στην ΕΟΝ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με το υπόλοιπο αθλητικό περιεχόμενο της Nova.

17 Φεβρουαρίου 2023

Μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τη Nova προς όλους τους έλληνες φιλάθλους, συνδρομητές της και μη. Από την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, η πλατφόρμα του United Group θα διαθέσει ελεύθερα προς θέαση όλα τα αθλητικά της προγράμματα, με δύο αναμετρήσεις της Εθνικής μπάσκετ να ξεχωρίζουν.

Στο πλαίσιο των προκριματικών για τη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA, το οποίο θα μεταδώσουν τα κανάλια Novasports, η «επίσημη αγαπημένη» θα αναμετρηθεί την άλλη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου με τη Σερβία (19.00, Novasports Prime και Novasports News), εντός έδρας, ενώ την άλλη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου η Εθνική θα ταξιδέψει στη Λετονία για να αναμετρηθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας (19.30, Novasports 4 και Novasports News).

Οι φίλαθλοι της Εθνικής μπάσκετ (και όχι μόνο) θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους δύο αγώνες αλλά και το υπόλοιπο αθλητικό περιεχόμενο της Nova μπαίνοντας στο eon.nova.gr, και συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν οι οδηγίες σύνδεσης, τα user name και τα password στα στοιχεία που έχουν δηλώσει, προκειμένου να τους επιτραπεί η πρόσβαση.

(φώτο: novasports.gr)