Θέση απέναντι στον ρατσιστικό οχετό του κυρίου Τσιάρτα

Θέση απέναντι στον ρατσιστικό οχετό του κυρίου Τσιάρτα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δίνω συνέντευξη στην Καθημερινή περί ρατσισμού και προσωπικών μου βιωμάτων.

24 Μαρτίου 2023

 

Της Idra Kayne

Γίνεται έξαλλος ο Τσιάρτας. Αναδημοσιεύει τη συνέντευξή μου μου με σχόλιο ότι Αφροέλληνες δεν υπάρχουν, μόνο λαθροεισβολείς και ξεκινάει το πανηγύρι.

Αρχικά ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον καθένα ξεχωριστά που μπήκε στη διαδικασία να μου στείλει μήνυμα υποστήριξης και να πάρει θέση απέναντι στον ρατσιστικό οχετό του κυρίου Τσιάρτα. Όλα καλά μανάρια μου, δε μασάω, μόνο γελάω. Ξέρετε όμως τι δεν θα καταλάβω ποτέ; Τα άτομα που μπήκαν στη διαδικασία να μου πουν να μην ασχολούμαι, να μη σπαταλάω ενέργεια σε άτομα σαν τον εν λόγω κύριο γιατί του δίνω αξία, να μην “ξεφτιλίζομαι” απαντώντας του και και και. Και η αλήθεια είναι ότι δεν απάντησα ποτέ στον κύριο Τσιάρτα προσωπικά. Ανέβασα απλά screenshot του δημόσιου και προσβλητικού προς εμένα tweet του. Και ξεκίνησε ο πόλεμος.

Ακούστε μαναρίνια μου. Αν θέλετε να αλλάξει ποτέ ΚΑΤΙ σε τούτο τον κοσμάκη, δεν θα αλλάξει δείχνοντας “ανωτερότητα” και κρατώντας στάση “απλά απαξιώ”. Αυτό το κάνω στα δεκάδες ρατσιστικά μηνύματα που λαμβάνω στο inbox μου κάθε φορά που θα ΤΟΛΜΗΣΩ να μιλήσω για το ΒΙΩΜΑ μου. Επειδή όμως, καλώς ή κακώς, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας έχω βήμα, ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Όχι μόνο για την παρτάρα μου, αλλά γιατί θέλω δε θέλω, το οφείλω σε αυτούς που μίλησαν πριν από εμένα για εμένα, σε αυτούς που νιώθουν ότι δεν έχουν φωνή, σε αυτούς που μπορεί στα μούτρα μου να βλέπουν κάτι από εκείνους.

Μην ξεχνάμε ότι με την “ανωτερότητα” και το “απλά απαξιώ” μια μέρα ξυπνήσαμε και η Χρυσή Αυγή, τσουπ, ήταν στη Βουλή. Στη Βουλή ρε! Ελληνίδα είμαι και ξέρω από τη μέρα που γεννήθηκα ότι ο Έλληνας άμα το πρόβλημα δεν έρθει στην πόρτα του δεν θα ασχοληθεί. Ε, λοιπόν, εμένα το πρόβλημα είναι στην πόρτα μου από την ώρα που βγήκα από την κοιλιά της μάνας μου και ΘΑ ΜΙΛΑΩ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Κάντε μου τη χάρη και αφήστε τις νουθεσίες.
Με αγάπη πάντα γιατί είμαι και ζουζούνα καταβάθος.