Και τυπικά τέλος από τον Red 96.3 οι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης

Και τυπικά τέλος από τον Red 96.3 οι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους εκπομπή στον σταθμό.

27 Μαρτίου 2023

Έπειτα από 13 χρόνια στον Red 96.3, από την εποχή που ο σταθμός άνηκε στον όμιλο ΣΚΑΪ, το ιστορικό ραδιοφωνικό δίδυμο του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη συχνότητα. Οι μέχρι πρότινος πρωινοί του Red 96.3 πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους εκπομπή εκεί, με τον Θοδωρή Βαμβακάρη να αποχαιρετά και γραπτώς, με ένα κείμενο που ανέβασε στα social media, το πρώην ραδιοφωνικό «σπίτι» του:

Αν και οι αποχαιρετισμοί δεν είναι το καλύτερο μου, αύριο είναι η τελευταία μας εκπομπή στον Red 96.3 μαζί με τον Τάκη Γιαννούτσο. Μετά από 13 όμορφα χρόνια και μάλιστα σε μια από τις πιο ροκ περιόδους της χώρας και της κοινωνίας (οικονομική κρίση, πανδημία κλπ), ήλθε η στιγμή για μια αλλαγή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου και όλη την ομάδα της Frontstage, χαίρομαι που ήμουν παρών στην πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και εύχομαι ολόθερμα τα καλύτερα για το μέλλον. Το ταξίδι μας συνεχίζεται (τι κλισέ!) και θα μάθετε σύντομα τον επόμενο προορισμό μας.

Όπως σας είχαμε πει από τον περασμένο Ιανουάριο, το δίδυμο Γιαννούτσου-Βαμβακάρη θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη αλλά από τη συχνότητα του Pepper 96.6.

Το κενό που άφησαν στον Red 96.3 θα αναπληρώσουν προσωρινά από αύριο, ο Γιώργος Βράτσος 6 με 8 και ο Γιάννης Γιακουμάκης 8 με 10 (ο οποίος ήταν στο πρωινό 10-12).