Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των «17 Κλωστών» της Cosmote TV

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των «17 Κλωστών» της Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν.

02 Μαΐου 2023

Έπειτα από την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Έτερος Εγώ», ο Σωτήρης Τσαφούλιας συνεχίζει στην Cosmote TV σκηνοθετώντας μια νέα παραγωγή στον χώρο της μυθοπλασίας. Ο λόγος για τις «17 Κλωστές», μια σειρά εποχής που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την Κάτια Κισσονέγρη να υπογράφουν το σενάριο, και τον Μίνωα Μάτσα τη μουσική. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πρωταγωνιστής στις «17 Κλωστές» είναι ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου-Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Κωνσταντίνο Γώγουλο, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελένη Δαφνή, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Νικόλα Δροσόπουλο και Τάσο Σωτηράκη.

Στη σειρά συμμετέχουν και οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννης Βουλγαράκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Κώνσταντίνος Τσεντούρος και Άπος Κυπραίος.

«Η ιστορία των «17 Κλωστών» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση», αναφέρει η Cosmote TV για την υπόθεση των «17 Κλωστών».