On air διαμάχη στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 για μια φωτοβολίδα στο «OPAP Arena»

On air διαμάχη στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 για μια φωτοβολίδα στο «OPAP Arena»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έντονο διάλογο είχαν μεταξύ τους τρεις δημοσιογράφοι της ΕΡΑ, που κάλυπταν παιχνίδια των play off του πρωταθλήματος.

14 Μαΐου 2023

Μια φωτοβολίδα, η οποία προκάλεσε μια μικρής έκτασης πυρκαγιά στις κερκίδες της «OPAP Arena», κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο, μία φωτοβολίδα που έφυγε από τη μία κερκίδα και κατευθύνθηκε προς την απέναντι, προκάλεσε κόντρα μεταξύ δημοσιογράφων στον αέρα της ΕΡΑ Σπορ 101.8.

Για αρκετά λεπτά, και μάλιστα τη στιγμή που η τελευταία αγωνιστική της Super League ήταν σε εξέλιξη, ο Γιάννης Σαντοριναίος που περιέγραφε το ΑΕΚ-Βόλος και ο Άρης Γάτας με τον Χρήστο Κοντό που περιέγραφαν το Παναθηναϊκός-Άρης, είχαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους, έπειτα από αναφορά του πρώτου -που όπως δήλωσε αναπαρήγαγε ανακοίνωση της «Ένωσης» από τα μεγάφωνα του γηπέδου- περί προβοκάτσιας από τους οπαδούς που πέταξαν τη φωτοβολίδα.

Οι Γάτας και Κοντός διαφώνησαν με τον όρο, άφενός λέγοντας ότι είναι πολύ σοβαρή κατηγορία και αφετέρου ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον Σαντοριναίο για την έννοια της λέξης σε σύγκριση με το περιστατικό. Μάλιστα, ο συντονιστής του «Μικροφώνου στα γήπεδα» διάβασε στον αέρα την... ακριβή έννοια της λέξης προβοκάτσια, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Όντως, στα μεγάφωνα του γηπέδου ο εκφωνητής επαναλάμβανε «απομονώστε τον προβοκάτορα» με τον κόσμο να αποδοκιμάζει προς την πλευρά που έφυγε η φωτοβολίδα. Ήταν γύρω στο 70ο λεπτό του αγώνα. Άλλωστε ήταν μία εκρηκτική βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια με απίστευτο αριθμό καπνογόνων και κροτίδων, αλλά και με μέγα πάθος, τόσο στις κερκίδες όσο και στον αγωνιστικό χώρο.