Οι δεύτερος γύρος των τουρκικών εκλογών στα ελληνικά κανάλια

Οι δεύτερος γύρος των τουρκικών εκλογών στα ελληνικά κανάλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα καλύψουν την κρίσιμη «μάχη» Ερντογάν-Κιλιντσάρογλου για την προεδρία της χώρας, αυτή την Κυριακή.

27 Μαΐου 2023

ΕΡΤ NEWS

O δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία στο ΕΡΤNEWS, το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, με διαρκή ενημέρωση από το πρωί, αλλά και με δύο έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. Στις 19.00, η Άννα Παπασωτηρίου και ο Πιέρρος Τζανετάκος και στις 22.00, «Βράδυ Κυριακής», ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Απόστολος Μαγγηριάδης μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από τις κάλπες, αλλά και τις εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα.

Λεπτό προς λεπτό η μάχη των δύο μονομάχων, του Ταγίπ Ερντογάν και του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας; Τι ρόλο θα παίξει ο Σινάν Ογκάν; Οι ανταποκριτές της ΕΡΤ στην Τουρκία, Αριάνα Φερεντίνου και Γιάννης Μανδαλίδης, μεταδίδουν από τα επιτελεία του Ερντογάν και του Κιλιτσντάρογλου όλες τις ειδήσεις, ενώ οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις ΗΠΑ και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ενημερώνουν για τις πρώτες διεθνείς αντιδράσεις.

Στο στούντιο ειδικοί αναλυτές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών και καταθέτουν τις απόψεις του για τη νέα ημέρα στην Τουρκία σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικά, αλλά και τις σχέσεις της με ΗΠΑ και Ευρώπη.

-------------------------

OPEN

Η Τουρκία ψηφίζει. Από τις 18.40 η Μαρία Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη και η Γεωργία Γαραντζιώτη από την Άγκυρα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στη μάχη Ερντογάν-Κιλιτσντάρογλου. Ο Νίκος Στραβελάκης, ο Σωτήρης Δανέζης, πολιτικοί και ειδικοί επιστήμονες, αξιολογούν την επόμενη μέρα της Τουρκίας και τις ισορροπίες με την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

-------------------------

ΣΚΑΪ

Και αυτή την Κυριακή, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μεταδίδοντας όλες τις εξελίξεις από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Η Σία Κοσιώνη και ο Μανώλης Κωστίδης ζωντανά από την Κωνσταντινούπολη και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο του ΣΚΑΪ, καταγράφουν λεπτό προς τα λεπτό τα αποτελέσματα της αναμέτρησης Ερντογάν - Κιλιτσντάρογλου. Τις προεκτάσεις του εκλογικού αποτελέσματος αναλύουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και έγκριτοι διεθνολόγοι.