Ο Alpha σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2024 και Nations League

Ο Alpha σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2024 και Nations League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεταδίδοντας τους αγώνες της Εθνικής και άλλων ομάδων των διοργανώσεων.

18 Ιουνίου 2023

Επιστροφή στα αθλητικά δρώμενα για τον Alpha, με αγωνιστική δράση τόσο για τα προκριματικά του Euro 2024 όσο και στο Nations League, με τα ματς της Εθνικής να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Παρασκευή στις 21.45 το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία στην «Opap Arena», σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου, σχόλιο Αντώνη Μήνου και ρεπορτάζ από τον Σπύρο Νάσιο και τον Γιώργο Βασιλείου. Κερδίσαμε με 2-1 και προχωράμε. 

Αύριο, Δευτέρα, στις 21.45, η Εθνική θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αναμετρηθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, επίσης στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος, ενώ στο pre game «Πάμε Ελλάδα» με τον Γιαννίκο Δούσκα, καλεσμένοι θα είναι ο Γιάννης Γκούμας, ο Κώστας Φινοκαλιώτης και σε απευθείας σύνδεση ο Τραϊανός Δέλλας.

Εκτός από τα ματς της Εθνικής, ο Alpha θα μεταδώσει την τελική φάση του Nations League. Η αρχή θα γίνει σήμερα στις 16.00 με τον μικρό τελικό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ιταλία, σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα, και η συνέχεια θα δοθεί στις 21.45 με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Κροατία και την Ισπανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.