Ο ανεβασμένος Μέντα 88 «απειλεί» τους Δίεση 101.3 και Μελωδία 99.2

Ο ανεβασμένος Μέντα 88 «απειλεί» τους Δίεση 101.3 και Μελωδία 99.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διεκδικώντας την κορυφή στους «έντεχνους» ραδιοσταθμούς.

30 Ιουνίου 2023

Σε υπόθεση τριών, και όχι δύο σταθμών, τείνει να εξελιχθεί ο ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στα «έντεχνα» ραδιόφωνα. Στις πιο πρόσφατες τάσεις στις ακροαματικότητες, και ειδικότερα από τις αρχές του Ιουνίου, ο Μέντα 88 φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα και «ροκανίζει» τη διαφορά του από τους πιο άμεσους ανταγωνιστές του, τον Δίεση 101.3 και τον Μελωδία 99.2.

Στην τελευταία μέτρηση, έως την περασμένη Κυριακή, το «έντεχνο» ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην όγδοη θέση της λίστας, απέχοντας 6 θέσεις και περίπου μια μονάδα από τους δύο πρώτους του είδους, που ισοβάθμισαν στη δεύτερη θέση του συνόλου και στην πρώτη ανάμεσα στους μουσικούς σταθμούς.

Όπως φαίνεται, οι σαρωτικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε η διοίκηση του ΣΚΑΪ στον Μέντα 88, λίγο μετά την εξαγορά του προς τις αρχές του έτους, σιγά σιγά αποδίδουν «καρπούς». Παρά τις ελλείψεις που παρατηρούνται ακόμα στο πρόγραμμα του σταθμού, π.χ. στην μεσημεριανή ζώνη. Ο όμιλος του Νέου Φαλήρου, άλλωστε, ήταν αυτός που έστησε και ανέβασε στην κορυφή τον Μελωδία 99.2, πριν τον πουλήσει στην Frontstage το 2018.