Το NME βγάζει ξανά έντυπη έκδοση (το χαρτί δεν θα πεθάνει ποτέ)

Το NME βγάζει ξανά έντυπη έκδοση (το χαρτί δεν θα πεθάνει ποτέ)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα είναι ένα πολυσέλιδο περιοδικό που θα δίνει έμφαση στο καινούργιο.

20 Ιουλίου 2023

Το NME επιστρέφει στο... χαρτί, επανακυκλοφορώντας αυτό το καλοκαίρι ένα νέο και, όπως λέει, παγκόσμιο περιοδικό. Η έντυπη έκδοση θα είναι διμηνιαία και θα περιέχει τη γνωστή ύλη, παρουσιάζοντας νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ειδήσεις από τη μουσική βιομηχανία, reviews από τις τελευταίες κυκλοφορίες στη μουσική, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το gaming κ.ά.

Τα νέα είναι εξαιρετικά και δείχνει πως οι έντυπες εκδόσεις δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, απλώς θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Η εβδομαδιαία έντυπη έκδοση του NME σταμάτησε το 2018 ενώ το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1952! Το κάθε νέο τεύχος θα συνοδεύεται από μια έκδοση του The Cover που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

«Το έντυπο ήταν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος του NME και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή την επιστροφή», δήλωσε ο Chief Operating & Commercial Officer της NME Networks, Holly Bishop ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής της μητρικής εταιρείας Caldecott Music Group Meng Ru Kuok μίλησε για «ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι γιορτάζοντας τα καλύτερα στη μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα παιχνίδια. Το NME δεν προσέγγισε ποτέ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι σήμερα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους αναδυόμενους καλλιτέχνες την αναγνώριση και την δημοσιότητα που πραγματικά τους αξίζει».

Το τεύχος Ιουλίου / Αυγούστου του NME θα κυκλοφορήσει, όπως και όλα δηλαδή, μέσω του Dawsonsν (ήδη κάναμε εγγραφή).