Τραμπούκικη επίθεση κατά του Γιώργου Παπαχρήστου

Τραμπούκικη επίθεση κατά του Γιώργου Παπαχρήστου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη

30 Αυγούστου 2023

Κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς, είτε είναι σερίφηδες στον Έβρο, είτε εφοπλιστές στο ΟΑΚΑ. Και παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Νομίζουν δηλαδή.

Αντιγράφουμε από το In.gr

Άθλια τραμπούκικη επίθεση, συνοδευόμενη από ακραίες απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας, σε βάρος του Συμβούλου Έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργου Παπαχρήστου, εξαπέλυσε χθες βράδυ ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης. Η επίθεση που προκάλεσε τον τραυματισμό του Γ. Παπαχρήστου, σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, και έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, προκαλώντας τους αλγεινές εντυπώσεις.
Όπως έγινε γνωστό, ο Καραγιώργης, συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του δημοσιογράφο, και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Η επίθεση έγινε εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δημοσιογράφο να αδυνατεί να αντιληφθεί, τον εμφανή λόγο ο οποίος την προκάλεσε.
Οπως προαναφέρθηκε ο νταής εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι “θα σκοτώσει” τον δημοσιογράφο, ότι “είναι τελειωμένος”, ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου!
Εν συνεχεία και ενώ δίνονταν οι πρώτες βοήθειες στον Γ. Παπαχρήστο, ο Καραγιώργης με τους μπράβους του εξαφανίστηκε από το γήπεδο, φοβούμενος τις συνέπειες των πράξεων του.
Ο δημοσιογράφος, μετά την ολοκλήρωση των προληπτικών ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στο εφημερεύων “Σισμανόγλειο” νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, αργά το βράδυ μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τραμπούκου εφοπλιστή, ο οποίος και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Γ. Καραγιώργη, είχε εμπλακεί πριν από ενάμιση χρόνο, σε μια σκοτεινή υπόθεση, που αφορούσε τα κεφάλαια με τα οποία προ 8ετίας είχε επιχειρήσει να στήσει το δίκτυο περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών Hellasnet, προκειμένου να στηρίξει πολιτικά και επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ.