«Με τις Μπάντες» στο Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos

«Με τις Μπάντες» στο Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα σχολικά συγκροτήματα δίνουν συναυλία το Σάββατο στον κήπο της ΕΡΤ

31 Αυγούστου 2023

Θα παίξουν τα νεανικά συγκροτήματα που γνωρίσαμε μέσα από το ERTFLIX, στην ενότητα «Με τις Μπάντες». Περισσότερα από 20 συγκροτήματα μαθητών γυμνασίου και λυκείου από όλη την Ελλάδα, θα μας ξεσηκώσουν ζωντανά σε ρυθμούς ροκ, ποπ, χιπ χοπ, jazz… αλλά και παραδοσιακούς!

Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos, παρουσιάζουν συνεντεύξεις και ιστορίες γύρω από τα μουσικά γκρουπ της νέας γενιάς, καθώς και αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών τους. Παράλληλα, οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δελτία εισόδου για τη μεγάλη μουσική γιορτή μέσα από τις εκπομπές.

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, αλλά και γύρισαν το πρώτο τους video clip με την επιμέλεια του σκηνοθέτη Κώστα Μυλωνά και τη γενικότερη επίβλεψη σε όλα τα επίπεδα του Φώτη Παπαθεοδώρου, ηχολήπτη και δισκογραφικού παραγωγού.

Μια μέρα πριν τη συναυλία λοιπόν, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, τα δύο ραδιόφωνα φιλοξενούν κεντρικούς συντελεστές του project. Το Κosmos στις 11:00 το πρωί, συνομιλεί με την ψυχή του «διαγωνισμού» Κωνσταντίνο Μπουρούνη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Προγράμματος της ΕΡΤ, ενώ το Δεύτερο Πρόγραμμα στις 12:30 δίνει μικρόφωνο στον Φώτη Παπαθεοδώρου.

«Με τις Μπάντες LIVE» με τον Ζερόμ Καλούτα στην παρουσίαση, τον STK ως special guest και τον παραγωγό του KOSMOS Μιχάλη Καμάκα στο dj set.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.