Ενισχύεται με περιεχόμενο από την Viaplay το Vodafone TV

Ενισχύεται με περιεχόμενο από την Viaplay το Vodafone TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την δημοφιλέστερη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας.

31 Αυγούστου 2023

Συνεχίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες του με κορυφαίους παρόχους περιεχομένου το Vodafone TV. Η συνδρομητική υπηρεσία έκλεισε συμφωνία και με την σουηδική Viaplay, την μεγαλύτερη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας, προκειμένου να εντάξει στη βιβλιοθήκη της όλες τις παραγωγές του Viaplay Select. Στο «deal» αυτό περιλαμβάνεται η αποκλειστική πρόσβαση σε περισσότερους από 150 τίτλους της υπηρεσίας, μέσω του Vodafone TV, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η βραβευμένη σειρά «The Architect», το ντοκιμαντέρ «To Solve a Murder», η σειρά «Below» που ήταν υποψήφια για βραβείο στο φεστιβάλ La Rochelle κ.ά.

«Το Vodafone TV είναι η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου στην Ελλάδα. Με αυτή τη συμφωνία αποδεικνύεται και η ευρεία απήχηση του Viaplay Select και του περιεχομένου που προσφέρει. Από συναρπαστικά ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες σειρές και τα περίφημα Nordic Noirs, ο κατάλογός μας έχει κάτι για όλους. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέους συνεργάτες για την υπηρεσία που λανσάρουμε», δήλωσε η EVP & Chief Commercial Officer of North America and Viaplay Select, Vanda Rapti.

«Συνεχίζουμε τη στρατηγική μας να συγκεντρώνουμε όλο το ψυχαγωγικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει τις ελληνικές οικογένειες κάτω από μία στέγη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Vodafone TV, μετά από τις προσθήκες των Disney+ και Warner Bros Studios, καλωσορίζει και την Viaplay στην Ελλάδα και γίνεται έτσι το αποκλειστικό σπίτι μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρίσιμες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης», δήλωσε η CBU Director της Vodafone Ελλάδος, Κάτια Σταθάκη.