Πρωτιές και υψηλά νούμερα για το Open, με την κάλυψη των πλημμυρών

Πρωτιές και υψηλά νούμερα για το Open, με την κάλυψη των πλημμυρών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε συνεχή ενημερωτική ροή από το πρωί μέχρι το βράδυ το «ανοιχτό κανάλι».

10 Σεπτεμβρίου 2023

Έχοντας τροποποιήσει σχεδόν το σύνολο του προγράμματός του για τις ανάγκες της έκτακτης επικαιρότητας, λόγω των φονικών και καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, το Open φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στους βασικούς δείκτες τηλεθέασης. Όπως αναφέρει το «ανοιχτό κανάλι», την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο βρέθηκε στην κορυφή στο σύνολο ημέρας με 14,2% και 15,2% αντίστοιχα. Επιπλέον, πολύ ψηλά βρέθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open την Παρασκευή, με την Εύα Αντωνοπούλου, το οποίο σημείωσε 15,1%.

Στη «μάχη» της ενημέρωσης από την Θεσσαλία βρίσκονται για λογαριασμό του καναλιού 8 ρεπόρτερς και 14 τεχνικοί, οι Αδαμαντία Λιόλιου, Γιάννης Ρήγος, Ευλαμπία Ρέβη, Άρης Κουτσιούκης, Αντώνης Τσολναράς, Αναστασία Αργυριάδου, Ελευθερία Σπυράκη, Μαρία Ζαφειρίου, Άγγελος Βόσσος, Βασίλης Βαφείδης, Βίκτωρ Βόικος, Δημήτρης Ζαΐμης, Νίκος Χατζηστυλιανός, Νίκος Μοίρας, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Μανώλης Αντώνας, Δ. Μποσινάκης, Κ. Γούλας, Δ. Αλεξάκης, Δ. Τσιόπλος και Μ. Αβραμίδης.

Από το στούντιο συντονίζαν οι Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης, Λίνα Δρούγκα, Ματίνα Παπαδέα, Νίκος Στραβελάκης, Μίνα Καραμήτρου, Εύα Αντωνοπούλου, Γεωργία Γαραντζιώτη, Ευλαμπία Ρέβη, Σπύρος Χαριτάτος και Χρύσα Φώσκολου.