Προσθέτει και σειρές στο πρόγραμμά του το Cinobo

Προσθέτει και σειρές στο πρόγραμμά του το Cinobo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θα έχει πια μόνο ταινίες.

27 Σεπτεμβρίου 2023

Το Cinobo αναφέρεται σε «σειρές που έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα, σειρές από κινηματογραφικούς σκηνοθέτες, σειρές από όλο τον κόσμο! Φυσικά δεν θα λείπουν και θρυλικές σειρές που απέδειξαν ότι η απόσταση ανάμεσα σε τηλεόραση και κινηματογράφο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι τόσο μεγάλη…»

Το ισπανικό M.A.T., η πολυβραβευμένη σειρά του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (Ο Εχθρός Δίπλα μου, Εξαφανισμένος, Ο Έκπτωτος) που εξερευνά την αστυνομική βία στην Ισπανία αλλά και όλο τον κόσμο.

Το σπαρταριστό UFOs, όπου ο Μελβίλ Πουπό και η Δάφνη Πατακιά ψάχνουν εξωγήινους στη γαλλική επαρχία των 70s.

Το Vernon Subutex, ένα φόρος τιμής στη μουσική, στην κουλτούρα και στα χαμένα όνειρα της γενιάς των 90s, με πρωταγωνιστή τον Ρομέν Ντουρίς ως πρώην ιδιοκτήτη θρυλικού δισκάδικου.

Το βρετανικό It’s a Sin του Ράσελ Ντέιβις, που αφηγείται την κρίση του AIDS τη δεκαετία του ‘80 μέσα από μια παρέα που θα βιώσει έρωτες, συγκινήσεις και απώλειες.

Η αληθινή ιστορία του Βενεζουελανού τρομοκράτη Κάρλος, το Τσακάλι, στην ομώνυμη δημιουργία του Ολιβιέ Ασαγιάς που παρουσίασε σε δύο μορφές (ταινίας και σειράς).

Το θρυλικό Berlin Alexanderplatz του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ που θα παρουσιαστεί σε αποκατεστημένη μορφή μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Νέες σειρές θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα κάθε μήνα.