Στην Cosmote TV αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος

Στην Cosmote TV αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τη μετάδοση των εντός έδρας αναμετρήσεων 4 ομάδων.

29 Σεπτεμβρίου 2023

Και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα έρχεται στην Cosmote TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ ανακοίνωσε την σύμπραξή της με την Cablenet, για την αποκλειστικη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της Πάφος FC και της Καρμιώτισσας, για τη σεζόν 2023-2024. Όπως αναφέρει η Cosmote TV, η συμφωνία αφορά ένα παιχνίδι σε κάθε αγωνιστική και η επιλογή θα ανήκει στην ίδια, ενώ η παραγωγή και η εικόνα θα είναι αποκλειστική ευθύνη της Cablenet.

«Είμαστε χαρούμενοι που, για πρώτη φορά, η COSMOTE TV θα ξεκινήσει τη μετάδοση αγώνων του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου CYTA. Χάρη στη συμφωνία μας με την Cablenet, εμπλουτίζουμε περαιτέρω το αθλητικό μας περιεχόμενο, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Executive Director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα μιας σημαντικής σχέσης με την COSMOTE TV. Mε την συνεργασία αυτή θέλαμε να ικανοποιήσουμε το ευρύτερο κοινό, αλλά ιδιαίτερα να ανταποκριθούμε στο διαχρονικό αίτημα των Κύπριων τηλεθεατών που ζουν στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν να είναι κοντά στις ομάδες της χώρας τους», δήλωσε ο CEO της Cablenet, Γιάννος Μιχαηλίδης.