Η σειρά «Μ.Α.Τ.» κάνει πρεμιέρα στο Cinobo

Η σειρά «Μ.Α.Τ.» κάνει πρεμιέρα στο Cinobo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε πρώτη προβολή.

02 Οκτωβρίου 2023

Ένα πολυβραβευμένο και επίκαιρο αστυνομικό θρίλερ των Ροντρίγκο Σορογκόνιεν και Ιζαμπέλ Πένια («Ο Έκπτωτος», «Εξαφανισμένος», «Ο Εχθρός Δίπλα μου»), έρχεται στο Cinobo. Το «Μ.Α.Τ.», η μίνι σειρά διάρκειας 6 επεισοδίων, κάνει σήμερα πρεμιέρα στην πλατφόρμα σε πρώτη προβολή. Την σκηνοθεσία της σειράς υπογράφουν οι Ροντρίγκο Σορογκόγιεν και Μπόρχα Σολέρ. Πρωταγωνιστές είναι οι Βίκι Λουένγκο, Ραούλ Αρέβαλο, Άλεξ Γκαρσία, Ρομπέρτο Άλαμο και Ραούλ Πριέτο.

Παρακάτω η υπόθεση του «Μ.Α.Τ.»:

Έξι αστυνομικοί των Μ.Α.Τ. συμμετέχουν σε μια έξωση σε κτίριο της Μαδρίτης και κατά τη διάρκεια της βίαιης απομάκρυνσης των ενοίκων, ένας Αφρικανός μετανάστης σκοτώνεται πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο. Όταν η ομάδα συνειδητοποιεί ότι τα ανώτερα στελέχη της αστυνομίας δεν προτίθενται να τους καλύψουν, αποφασίζουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να βγουν από τη δύσκολη θέση. Την υπόθεσή τους αναλαμβάνει ομάδα Εσωτερικών Υποθέσεων με επικεφαλής την επιμελή και ηθική Λάια. Κι ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διατηρήσουν ένα ενιαίο μέτωπο, το άγχος για την έρευνα μαζί με τα προσωπικά θέματα του καθένα τους αρχίζουν να υπονομεύουν το ηθικό τους, την επαγγελματική τους πίστη και τη φιλία τους.

Όταν η Λάια αρχίζει να υποψιάζεται ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι έμοιαζε αρχικά και ότι για κάποιο λόγο της αποκρύπτονται πράγματα, διεξάγει τη δική της προσωπική έρευνα και ζητά βοήθεια από έναν από τους έξι αστυνομικούς, τον Ντιέγκο (στον ρόλο ο εξαιρετικός πρωταγωνιστής της ταινίας του 2014, Μικρό Νησί, Ραούλ Αρέβαλο). Μαζί αποκαλύπτουν μια σκοτεινή συνωμοσία στον κόσμο των ακινήτων. Η Λάια γίνεται τόσο εμμονική με την υπόθεση που αρχίζει να επηρεάζεται η προσωπική της ζωή, και συνεχίζοντας την ενδελεχή της έρευνα, ανακαλύπτει ότι η διαφθορά πηγαίνει ακόμη βαθύτερα απ’ ό,τι πίστευε, με εμπλεκόμενους εταιρικούς ηγέτες, δικαστές και υψηλόβαθμους αστυνομικούς.