Η Κωνσταντίνα Βαρσάμη έχει ραδιοφωνική πρόταση

Η Κωνσταντίνα Βαρσάμη έχει ραδιοφωνική πρόταση
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μια Κυριακή από τη ζωή σου» στον ΣΚΑΪ 100.3

03 Οκτωβρίου 2023

Μερικά πράγματα στο ραδιόφωνο δεν χρειάζεται να είναι σύνθετα ώστε να είναι καλά κι ενδιαφέροντα. Με απλά συστατικά μπορούν να στηθούν ωραίες εκπομπές.

Η Κωνσταντίνα Βαρσάμη κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παρουσιάζει μία συνέντευξη-πορτρέτο σε κάποιο πρόσωπο, όχι πολιτικό ούτως από την επικαιρότητα. Αλλά με ένα πρόσωπο που έχει να πει, την προηγούμενη εβδομάδα είχε τον ηθοποιό και σεναριογράφο Μιχάλη Ρέππα, δύο εβδομάδες πιο πριν του Γιώργου Μαυρογορδάτου, πολιτικού επιστήμονα και ιστορικού κ.ο.κ. Ετοιμάζει και τον Γιάννη Πετρίδη

Μία ακόμα, κυριακάτικη, συνέντευξη θα πείτε. Όντως. Αλλά με σκηνοθεσία. Ηχογραφημένη και κομμένη σε τμήματα. Με τραγούδια και διαλόγους ανάμεσα. Με τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά αποσπάσματα. Μία εκπομπή με ροή, με ρυθμό.

Και με εξαιρετική έναρξη κάθε φορά, με την πρώτη ερώτηση να σε βάζει απευθείας στον πραγματικό κόσμο του καλεσμένου.

Μία ακόμα, κυριακάτικη, συνέντευξη; Όντως. Αλλά από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το ραδιόφωνο. Και ιδού το αποτέλεσμα. Συγγνώμη αλλά το έχουμε ξαναπεί: το ραδιόφωνο θέλει τους δικούς του ανθρώπους. Ούτε σελέμπριτι, ούτε τηλεστάρ, ούτε καν δημοσιογράφους που είναι για άλλα μέσα (για εφημερίδες παράδειγμα).

Κυριακές στις 12 το μεσημέρι όπως είπαμε, στο κυριακάτικο ραδιοφωνικό prime time δηλαδή.