Mega: «Παράνομη η αναμετάδοση των προγραμμάτων μας από το One Κύπρου»

Mega: «Παράνομη η αναμετάδοση των προγραμμάτων μας από το One Κύπρου»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση της Άλτερ Έγκο, ιδιοκτήτριας του «μεγάλου καναλιού».

07 Οκτωβρίου 2023

Την περασμένη Δευτέρα σας αποκαλύψαμε πρώτοι την είδηση για τη λειτουργία καναλιού στην Κύπρο, με το όνομα, το λογότυπο και τα σήματα του One Channel, το οποίο καλύπτει μεγάλο μέρος του προγράμματός του με παλιές σειρές του Mega. Σήμερα, η Άλτερ Έγκο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι ουδέποτε παραχώρησε τα δικαιώματα χρήσης της ταινιοθήκης του στον νέο τηλεοπτικό σταθμό, και γενικά ό,τι σχετίζεται με το Mega.

Δημοσιεύματα στον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρονται στην έναρξη μετάδοσης στην Κύπρο προγραμμάτων της ταινιοθήκης του MEGA από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ΤV (που ήδη εκπέμπει ως ΟΝΕ). Σας ενημερώνουμε ότι:

H AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και της ταινιοθήκης του και αποκλειστική δικαιούχος κάθε εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών του προγραμμάτων.

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου - ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται - οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA.

Η μετάδοση, αναμετάδοση, μαγνητοσκόπηση ή/και κάθε άλλη χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων του MEGA καθώς και σημάτων, λογοτύπων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων του MEGA από τον τ/σ EXTRA TV έχει απαγορευθεί επανειλημμένα από τα Κυπριακά Δικαστήρια ως παράνομη.