H Λίλλυ Καρατζαφέρη σταματάει το ραδιόφωνο

H Λίλλυ Καρατζαφέρη σταματάει το ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία πολύ καλή κι ευγενική ραδιοφωνική φυσιογνωμία.

24 Οκτωβρίου 2023

Το ανακοίνωσε η ίδια στα social media. Ιδού:

Εδώ και μήνες, ωρίμασε μέσα μου η ιδέα να σταματήσω, να ξεκουραστώ, να απολαύσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, το πιάνο μου. Οι "Παρτιτούρες" της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, θα είναι οι τελευταίες, αμέσως μετά ξεκινά η σύνταξή μου!
Η αλήθεια είναι πως...κουράστηκα. Για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Οι ώρες προετοιμασίας απορροφούσαν όλη μου την ημέρα (χωρίς δυστυχώς να γλιτώνω πάντα λαθάκια...αφηρημάδας, ή στο μοντάζ. (τα άκουγα μετά και χτύπαγα το κεφάλι μου). Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, 7 μέρες τη βδομάδα τι να σου κάνει...)
Όσα ευχαριστώ και να σας πω, θα είναι λίγα. Μου προσφέρατε πολλά, πάρα πολλά και πολύτιμα, όλα αυτά τα χρόνια που τα λέμε μέσω ραδιοφώνου! Σας ευγνωμονώ!
Οφείλω άπειρα ευχαριστώ στους Έλληνες-Υπέροχους- καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους και τη βοήθειά τους αυτή την εκπομπή. Μου έμαθαν πολλά, με τίμησαν και με τιμούν με τη φιλία τους!
Οφείλω άπειρα ευχαριστώ στους σπουδαίους διεθνείς μαέστρους, μονωδούς, σολίστ του πιάνου, του Βιολιού, που μίλησαν (κάποιοι για πρώτη φορά σε Ελληνικό ραδιόφωνο) στις "Παρτιτούρες".
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ηχολήπτες των ραδιοφωνικών σταθμών με τους οποίους συνεργαστήκαμε, υπήρξαν δάσκαλοί μου και πολύτιμοι αρωγοί! Χωρίς εκείνους, η δική μας δουλειά δεν θα έβγαινε...
Ευχαριστώ τον Flash (που δεν υπάρχει πια, αλλά ήταν το πρώτο ραδιοφωνικό μου σχολείο), τον Αιγαίο FM που επίσης δεν υπάρχει πια, αλλά μου χάρισε την πολυτιμότερη ραδιοφωνική μου εμπειρία, την εκπομπή για ένα χρόνο με τον αγαπημένο μου Γιώργο Παπαστεφάνου! (Γιώργο μου, το "ευχαριστώ' είναι το ελάχιστο για τα όσα έζησα και έμαθα κοντά σου! Ευλογία για μένα η συνεργασία μας!)
Το - πάντα αγαπημένο- Τρίτο Πρόγραμμα για το ΥΠΕΡΟΧΟ διάστημα που πέρασα εκεί.
Και φυσικά τον Αθήνα 9.84! Ήταν το ραδιοφωνικό μου σπίτι 24 χρόνια, πήγα έχοντας την κόρη μου μικρούλα και φεύγω γιαγιά πια... Με δίδαξε πολλά. Του εύχομαι ολόψυχα μια πολύ καλή συνέχεια!
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, στον Γιώργο Μονεμβασίτη που υπήρξε ο πρώτος μου Δάσκαλος (και δεν σταμάτησε μέχρι σήμερα να μου προσφέρει τη βοήθειά του, του άλλαζα τα φώτα στα τηλέφωνα ειδικά στην αρχή!)
Αλλά και στην Έφη Αγραφιώτη, που αμέτρητες φορές ξενύχτησε μαζί μου, απαντώντας σε απορίες μου, βοηθώντας με στην έρευνα, ψάχνοντας σπάνια αρχεία και....εμψυχώνοντάς με!
Σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Την Κυριακή 29, θα μεταδοθούν οι τελευταίες "Πρωινές Παρτιτούρες", στις οκτώ το πρωί. Την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 του μήνα, οι τελευταίες "Παρτιτούρες" (κάπου μετά τις οκτώ και τέταρτο το βράδυ).