Απόψε παίζουν οι «Φόνοι Στο Καμπαναριό» και η «Ελεύθερη Ώρα» θα φρικάρει και πάλι

Απόψε παίζουν οι «Φόνοι Στο Καμπαναριό» και η «Ελεύθερη Ώρα» θα φρικάρει και πάλι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέτε να έχουμε ξανά αντιδράσεις;

27 Οκτωβρίου 2023

Θα θυμάστε Το ασφαλώς που το κόμμα ΝΙΚΗ προ ημερών ζήτησε με ανακοίνωσή του τη παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για να διακοπεί η προβολή της σειράς του Alpha! Αυτής της κωμικής σειράς που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το σενάριο γράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς κ.ά.

Σας δίνουμε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου για να πάρετε μία γεύση:

Η σύλληψη της ηγουμένης προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η αστυνομία πιέζει την ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο. Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία.

#######

Και λίγα από το story:

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης, μεγάλη η χάρη της, στις 7 Σεπτεμβρίου, της Οσίας Κασσιανής, μεγάλη η χάρη της, πέραν της λειψανοθήκης βρίσκουν και ένα πτώμα. Γεγονός ανίερο, ανεξήγητο, ανορθόδοξο. Οι αδελφές Μαρία, Χρυσοβαλάντω, Αρσινόη, Δωροθέα και Ουρανία είναι προφανώς σοκαρισμένες. Μουρμουρίζουν πάνω από 20 «Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά» η κάθε μία. Οι αδελφές προφανώς είναι ύποπτες.

Το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας πάντως είναι όλα τα λεφτά.