Η ΕΡΤ3 και ο 9.58 FM στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η ΕΡΤ3 και ο 9.58 FM στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικές εκπομπές για το μεγάλο event στο κανάλι και τον ραδιοσταθμό.

01 Νοεμβρίου 2023

Το παρών στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου, θα δώσουν η ΕΡΤ3 και ο 9.58 FM. Το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και ο πολιτιστικός ραδιοσταθμός θα καλύψουν τα δρώμενα της μεγάλης αυτής εκδήλωσης με ειδικές εκπομπές.

Η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει καθημερινά στις 19.00 και το Σαββατοκύριακο στις 22.15, ένα δεκάλεπτο μαγνητοσκοπημένο αφιέρωμα με συνεντεύξεις, νέα και δράσεις της διοργάνωσης, το οποίο θα παρουσιάζει ο Θανάσης Γωγάδης. Το αφιέρωμα θα προβάλλεται και στο «Μέρα με χρώμα», 10.00 με 11.30. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου η πρωινή εκπομπή του καναλιού θα βγει ζωντανά από την Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και θα είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο 9.58 FM θα παρουσιάζει καθημερινά από τον ίδιο χώρο του λιμανιού, μια δίωρη εκπομπή 1 με 3 το μεσημέρι με τον Θανάση Γωγάδη και την Ελένη Κουρτίδου, η οποία θα ενημερώνει τους ακροατές για τις προβολές, τα ειδικά αφιερώματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης, προτείνοντας ταινίες και φιλοξενώντας συντελεστές παραγωγών. Επιπλέον, και οι υπόλοιπες εκπομπές του πολιτιστικού ραδιοφώνου θα κάνουν εκτενείς αναφορές για το Φεστιβάλ, ενώ θα κληρώνουν και προσκλήσεις για τους ακροατές τους.