Galaxy 92 και Easy 97.2 ετοιμάζουν τις Χριστουγεννιάτικες playlist τους

Galaxy 92 και Easy 97.2 ετοιμάζουν τις Χριστουγεννιάτικες playlist τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με web radios, όπως το MusicFlix.

09 Νοεμβρίου 2023

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπαίνουν σιγά σιγά ο Galaxy 92 και ο Easy 97.2. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι δύο μουσικοί σταθμοί θα αλλάξουν το πρόγραμμά τους, εντάσσοντας γιορτινά τραγούδια που, όπως έχει αποδειχθεί, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους ακροατές με αποτέλεσμα να ανεβάζουν σε μεγάλο βαθμό την ακροαματικότητά τους.

Την αρχή θα κάνει ο Galaxy 92, με την «Christmas Edition» του να κάνει πρεμιέρα για το 2023 το ερχόμενο Σάββατο. Φέτος, μάλιστα, το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του «εναλλακτικού» ραδιοφώνου θα είναι αφιερωμένο στον Δάκη, ο οποίος κάθε χρόνο συμμετείχε στην διαμόρφωσή του, όπως αναφέρει ο σταθμός. Από την πλευρά του ο Easy 97.2 δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα «φορέσει» τα γιορτινά του, ωστόσο έχει ήδη ανεβάσει στα social media το πρώτο σχετικό teaser.

Από τον «χορό» δεν θα λείψουν και τα web radios. Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ξεκινά το γιορτινό του πρόγραμμα το MusicFlix, του παραγωγού του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, Χρήστου Καλτσά. Ο σταθμός θα παίζει αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, μαζί με σημερινές επιτυχίες.