Ο Roger Waters των Pink Floyd στον Πάνο Χαρίτο στο Kontra Channel

Ο Roger Waters των Pink Floyd στον Πάνο Χαρίτο στο Kontra Channel
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτή, μάλιστα, είναι μία δυνατή συνέντευξη.

29 Νοεμβρίου 2023

 

update 30/11

Δείτε τι είπε χθες ο Roger Waters για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

 «Fuck Elgin» αναφώνησε, «οι Άγγλοι τα έκλεψαν από τον Παρθενώνα, είναι μέρος του Παρθενώνα και προφανώς πρέπει να είναι πάνω στον Παρθενώνα».
Πρόσθεσε δε ότι πρόκειται για τα κατάλοιπα της βρετανικής αποικιοκρατίας «και είμαστε οι χειρότεροι όλων. Δυστυχώς είναι ακόμη στο αίμα τους και για τον λόγο αυτό έχουμε ακόμη υποτελείς στη μοναρχία. Είναι πολύ μεγάλη η δεξιά πτέρυγα που θέλει να κυβερνά τον κόσμο και βλέπουν τους υπόλοιπους σαν υπηρέτες και σκλάβους».
Χρησιμοποίησε, εξάλλου, σκληρά λόγια για τον Ρίσι Σουνάκ λέγοντας «είναι μια μαριονέτα, είναι ένα τίποτα, παντρεμένος με μια δισεκατομμυριούχο. Είναι ελάχιστος και μηδαμινός».

Πέμπτη βράδυ λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel με τον Πάνο Χαρίτο, στις 21:30 το βράδυ. θα μιλήσει ο σπουδαίος Roger Waters των Pink Floyd. Και θα μιλήσει για το παλαιστινιακό, την Ουκρανία, την Ελλάδα φυσικά, ενώ θα σχολιάσει και την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το τελευταίο θα το δούμε από απόψε, ως ορεκτικό προφανώς.

Μεγάλη επιτυχία για τον δημοσιογράφο και, φυσικά, για το κανάλι.