Πρότειναν αναγκαστική άδεια στην Ευγενία Λουπάκη από τον 105.5 Στο Κόκκινο

Πρότειναν αναγκαστική άδεια στην Ευγενία Λουπάκη από τον 105.5 Στο Κόκκινο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή έκανε στο facebook ένα σχόλιο εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

08 Δεκεμβρίου 2023

Αστυνομία σκέψης στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους να ψάχνουν post παραγωγών στα social media ώστε να λάβουν μέτρα. Απίθανα πράγματα.

Έτσι, χθες, στο σταθμό έγινε ένας μικρός χαμός μετά το συγκεκριμένο σχόλιο της Λουπάκη (το κατέβασε στη συνέχεια, επειδή ήταν λάθος, ζητώντας συγγνώμη). Μέχρι και την απόλυσή της ζητούσαν κάποιοι. Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από ένα προηγούμενο περιστατικό που αφορούσε ξανά την Ευγενία. Τότε ο Νίκος Μωραΐτης, από τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του Στέφανου Κασσελάκη, έγραψε ειρωνικά στο Twitter για τον «large» αν και με οικονομικά προβλήματα  105.5 Στο Κόκκινο που πληρώνει ανθρώπους, όπως την Ευγενία Λουπάκη, οι οποίοι είναι εναντίον της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες πάντως η λύση που προκρίθηκε στο τέλος ήταν, λύση τρόπος του λέγειν δηλαδή, να δοθεί 15νθήμερη αναγκαστική άδεια στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό. Πρέπει να είναι εντελώς αφελείς όσοι σκέφτηκαν κάτι τέτοιο για την Ευγενία, που μετράει περισσότερα από 40 χρόνια στο κουρμπέτι...

Σήμερα η Λουπάκη θα απουσιάζει από την εκπομπή της λόγω ασθένειας. Πραγματικής 100%, όχι προσχηματικής. Οπότε τα νεότερα θα έρθουν από Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απέχει από τηλεοπτικά πάνελ στα οποία θα βρίσκονται και εκπρόσωποι από τη Νέα Αριστερά. Μία ανόητη απόφαση που την πήραν γρήγορα-γρήγορα πίσω. Εννοείται πως στο σταθμό, στον 105.5 Στο Κόκκινο, δεν βγάζουν πλέον ανθρώπους από τη Νέα Αριστερά ούτε με σφαίρες. Τους έχουν, εκ των πραγμάτων, αποκλεισμένους. Εδώ καλά-καλά δεν λένε ούτε τις ειδήσεις γύρω από το νέο πολιτικό σχηματισμό.

Από την άλλη, μπορεί κάποιος να σχολιάζει δημοσίως, σε πολιτική βάση, τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ (που όλο και περισσότερο θυμίζει τη Διχόνοια του Αστερίξ) και ταυτόχρονα να εργάζεται στα ΜΜΕ του κόμματος; Κάποιοι λένε ναι, κάποιοι άλλοι όχι. Και οι δύο πλευρές έχουν επιχειρήματα. Λογικά το «όχι» διαθέτει πιο στέρεη βάση. 

Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο οι δύο πλευρές να ηρεμήσουν και να πάρει η καθεμία το δρόμο της;