Ο Μένιος Φουρθιώτης επιμένει ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκπομπές στο Open

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιμένει ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκπομπές στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το γράφει στην εφημερίδα του.

18 Φεβρουαρίου 2024

Στην εφημερίδα του «Αποκαλυπτικά» που επανακυκλοφορεί από σήμερα («αριθμός φύλλου 1»). Και γράφει ότι μετά από «σχετική συμφωνία με τον δικαιούχο του ψυχαγωγικού τομέα και προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Open και ιδιοκτήτη ης Barking Well και Red Smile κ. Νίκο Κοκλώνη, η επιστροφή της τηλεοπτικής μου εκπομπής "Αποκαλυπτικά" είναι γεγονός».

Εξηγεί πως συμφώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη το καλοκαίρι του 2023 και τώρα, μετά την αμετάκλητη αθώωσή του στις 13 Φεβρουαρίου, είναι έτοιμος να επιστρέψει. «Μετά την απόφαση για επανέκδοση της εφημερίδας μου ετοιμάζω και την τηλεοπτική μου επιστροφή το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου», σημειώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι έχει «έγγραφο υλικό που βεβαιώνει την αρχή της συνεργασίας μας αλλά και μηνύματα όπως και βιντεοληπτικό υλικό κοινών μας συζητήσεων που κάτω από απόλυτα νόμιμη διαδικασία καταγράφηκε με την απόλυτη συμφωνία του κ. Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα με την απόλυτη ελευθερία από δικής μου πλευράς να κοινοποιηθεί το περιεχόμενο της συμφωνίας μας ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στον Τύπο».

Ο Μένιος Φουρθιώτης λέει επιπλέον πως θεωρεί αναίτια και άκρως προσβλητική την ανακοίνωση του Open που διέψευδε την έναρξη της εκπομπής του.